Njih troje su u vezi: Dobro se slažu, nema ljubomore, ali oko jedne stvari nikako ne mogu da se usaglase

Naj žena Vesti 14.03.2024 14:12 0

Iako jako zaljubljeni, ne žele da budu u monogamnoj vezi. Najveći problem im je spavća soba.

parovi

Printscreen/TikTok

Šarlot Farmer (27) iz Leičestera, upoznala je svog dečka Džejmija Dejvisa (37) preko aplikacije 2019. godine, pre nego što su oboje ušli u vezu i s Lorom Korser (28) koju su upoznali na web stranici za upoznavanje 2020. godine.

Njih troje su od tada u vezi, zajedno su se uselili i čak su išli na terapiju kao trojka. Džejmi kaže da njih troje nisu ljubomorni jedni na druge. 

- Radi se o tome da jedan oseća sreću što drugih dvoje ima neku svoju priču - objasnio je.

U međuvremenu je Šarlot priznala da se muče s rasporedom spavanja jer svi vole da spavaju u različitim sobama i to im je, kako svo troje kažu, najveći problem.

Na početku intervjua na ITV-u, Šarlot je rekla da je prvi put upoznala Džejmija dok je izlazila 2019. godine. 

- Upoznala sam Džejmija na aplikaciji i prvo smo želeli da to bude samo usputni sastanak. spoj. Nisam bila spremna na ozbiljnu vezu. Odmah smo razgovarali o ideji bez monogamije. Ipak smo oboje u tom trenu izlazili i s drugim ljudima - kaže i dodaje:

- U početku sam bila malo ljuta što imam osećaje prema njemu. Želela sam da budem sama i da sama iskusim svet, ali sam se zaljubila.

 

 

 

 

U međuvremenu je Lora objasnila kako se upoznala s parom, dodajući:

- Imala sam online sastanak s Džejmijem početkom 2020. preko veb stranice za upoznavanje. Onda je počela pandemija i neko vreme nikako nikako nismo mogli da se nađemo. Onda sam igrom slučaja naletela i na Šarlot na toj veb stranici za upoznavanje. I s njom sam osetila povezanost - dodala je. 

Sada svi žive zajedno.Nema ljubomore i problema, žive srećno i zadovoljno.

- Stvarno je važno da imate jako otvorenu komunikaciju i da se trudite da ne osuđujete to što drugi rade, koliko god je to moguće - rekao je Džejmi, a prenosi Daily Mail.

Komentari (0)
Loading