Ovako izgledaju identične trojke: TikTokerka podelila najluđe činjenice o svojim sestrama, jedna je šokirala sve!

Vesti 08.03.2024 17:58 0

Ako ove devojke budu imale decu, njihova deca će automatski biti polu braća/polu sestre

trojke

Printscreen/TikTok/taylorred

Identični blizanci i nisu neka novost. Možda nisu česta ,,pojava" ali lako je naići na dve iste osobe u našem društvu. Ali probajte da nađete tri. To je ipak veći izazov zar ne?

Malo je toga poznato o identičnim trojkama, te su zato TikTokerka Tejlor Red i njene dve identične sestre odlučile da snime video u kome su podelile nekoliko ludih činjenica o trojkama.

Identične trojke

Tejlor je započela video tako što je objasnila da sve tri imaju isti DNK, ali drugačije otiske prstiju, što je slučaj i sa identičnim blizancima.

 

@taylorred did you know?? 👩‍🦰👩‍🦰👩‍🦰 #triplets ♬ original sound - Taylor Red

 

Iako mnogi misle da blizanci i trojke osećaju bol svoje braće/sestara, Tejlorina sestra je rekla da obično osećaju samo emotivnu bol. Međutim, ona je jednom osetila i Tejlorinu fizičku bol.

Zanimljiva činjenica vezana za ove tri devojke jeste da su sve tri iste visine. Dok su rasle jedna od njih je bila niža od sestara, ali su se kasnije izjednačile.

Prosečna težina trojki na rođenju je oko 1,81 kilogram. Njih dve su imale otprilike toliku težinu, a treća sestra je imala malo više, zbog čega se našalila da je jela hranu od njih dve. 

trojke

Printscreen/TikTok/taylorred

 

Sledeća zadivljujuća činjenica jeste da ako ove devojke budu imale decu, njihova deca će automatski biti polu braća/polu sestre, a ako bi se udale za muškarce koji su identične trojke njihova deca bi bila rođena braća/sestre.

Takođe je zanimljivo i da identiče trojke imaju isti obrazac razmišljanja, poseban način komunikacije, kao i da nije neuobičajeno da jedna sestra/brat bude levoruka/levoruk. U njihovom slučaju sve sestre su desnoruke.

Devojke su otkrile da sve tri imaju istu krvnu grupu, što bi moglo biti od koristi ako jednoj od njih zatreba transfuzija krvi. 

Tejlor je završila video rekavši da je šansa za rođenje identičnih trojki 1 prema 200 miliona, te da su one jako srećne i da vole što su trojke.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading