Šokantna priča u emisiji "DNK": Jedna stvar u sandučetu za poštu sve razotkrila

Slobodanka Ćorić Vesti 23.02.2024 14:15 0

Otac nije smeo da mi kaže da ne bi pobegao iz zatvora i napravio problem

dnk emisija

Youtube ptintscreen

Svojevremeno u emisiju "DNK" prijavila se porodica iz Leskovca koja je želela da ustanovi očinstvo nad sinom. Naime, Marijan poznat kao "žestok momak" iz ovog grada sumnjao je u to da je otac svom sinu, iako zvanično u dokumentima stoji njegovo ime.

- Ja sam 90 odsto siguran da dete nije moje. Pre nje sam bio sa hiljadama žena, ženio sam se 20 puta, živele su sa mnom nijedna nije zatrudnela. Sa Majom sam bio 4 i po godine, za 15 minuta je ostala trudna za mene je to nemoguće. Ja više nemam sa njom kontakt, jer se udala za čoveka koji me provocira. Dok sam bio u zatvoru ona je dovodila čoveka sa kojim sad živi u moju kuću, sve je to znao moj otac. Nije smeo da mi kaže da ne bi pobegao iz zatvora i napravio problem. Sve ukupno sam bio 8 godina u zatvoru, dok sam bio sa Majom bio sam otprilike 3 godine u zatvoru - ispričao je Marijan u emisiji "DNK".

Onda se umešao i Marijanov otac koji je šokirao izjavama o svojoj snaji, tvrdeći da je bila i sa Marijanovim rođakom.

- Bila je dobra, poštovala nas je voleli smo je, ali je lagala. Trebalo je da razmisli o nekim stvarima dok je on bio u zatvoru. Vidite ovog dečka na slici to mi je unuk. Kada je moj sin Marijan doveo jednu devojku bila je narkomanka on je izbacio, moj rođeni unuk je oženio, a onda je bio sa Majom. Nisu trenutno zajedno, ali su bili. Kada sam se vratio iz ribolova, zatekli smo u sandučetu slike mog unuka i Maje. Marijan je u to vreme bio u zatvoru i bili smo šokirani - ispričao je Marijanov otac. 

Potom je dodao da je Maja mnogo lagala, kao i da je želela međusobno da ih zavadi, piše 24sedam.

- Naša snaja Maja je terala inat nama, da napravi ubistvo između Marijana i mog unuka. Maja je od njega starija 10-11 godina. Unuk je Maju upoznao sa njenim sadašnjim momkom od kog je kupio kola. Rekla nam je da joj se udvarao i naš kum, htela je sa svima da nas posvađa. Mi smo nju voleli više nego Sunce, nikada joj ništa nismo uradili - dodao je Marijanov otac.

- Spremni smo bili da njoj i detetu sve ostavimo. Mi smo nju toliko voleli te 4 i po godine da nismo mogli da primetimo šta nam je sve radila. Pričala nam je i da je bolesna, uhvatila sam je u sitnoj laži, na sitnicu - dodala je Marijanova majka.

Na kraju se saznalo da Marijan ipak jeste otac Majinog sina, te mu je laknulo, ali bivšu ženu više ne želi da viđa.

Komentari (0)
Loading