Jedna scena je promenila sve: Deca Deniz Ričards imaju kul mamu, i to zahvaljujući seriji koju voli cela Srbija!

Vesti 05.03.2024 21:15 0

Glumica deli ćerke Lolu i Sami sa bivšim partnerom Čarlijem Šinom. Ona je takođe majka ćerke Elois (12), koju je usvojila 2011. godine

Deniz

Profimedia

Ćerke Deniz Ričards nisu bile zainteresovane za njenu karijeru sve dok je nisu videle u epizodi jedne od njihovih omiljenih TV emisija.

Glumica (53) pojavila se u utorak u emisiji Uživo sa Keli i Markom, rekavši da su njene ćerke Sami (19), Lola (18) i Eloise (12) bile šokirane kada su saznale da je njihova mama gostovala u epizodi ,,Prijatelja".

„Da li vaše ćerke misle da je bilo super što ste bili u epizodi ,,Prijatelja"? Zato što sam ja bio u epizodi, i moja deca su mislila da je to bilo jako kul“, pitao je voditelj Mark Konsuelos (52). „Oni su bili u fazonu: ’Kada si to uradio?". Ja sam rekao, ’Pre nego što ste se rodili!‘“

 

 

„Tačno i to je tako smešno jer moja deca nisu bila zainteresovana da znaju bilo šta [o mojoj karijeri], nije ih bilo briga, ali mislim da su me videli na TikTok-u u sceni sa kosom i onda su bili uzbuđeni. 'Ti si bila u Prijateljima!?' Rekla sam kao, 'Da!'", priseća se Ričards.

 

 

„Odjednom imate punu karijeru“, našalila se voditeljka Keli Ripa (53).

"Da tačno!", složila se Ričardsova.

Glumica deli ćerke Lolu i Sami sa bivšim partnerom Čarlijem Šinom. Ona je takođe majka ćerke Elois (12), koju je usvojila 2011. godine, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading