Ona ga samo iskorišćava: „Moj tata čeka bebu sa mojom drugaricom, a sve su krili od mene!“

Vesti 15.02.2024 17:48 0

Devojka je otkrila kako se oseća zbog prijateljice koja je preko nje došla do njenog oca i sada je sa njim u drugom stanju.

tata

Printscreen/Youtube

Do tada su bile nerazdvojne, izlazile su zajedno i putovale. Amerikanka Džoni upoznala je prijateljicu Đinu (22) sa svojim 55-ogodišnjim tatom Dejvidom na novogodišnjoj zabavi. Nakon nekog vremena, saznala je da su njih dvoje u vezi i da čak očekuju bebu! Naravno, o njihovom odnosu nije imala pojma.

Džoni kaže da joj je Đina bila jedna od najboljih prijateljica i da su bile nerazdvojne, zajedno su provodile rođendane, išle na putovanja i večere. Tako je Đina često provodila vreme kod Džoni.

tata

Printscreen/Youtube

 

- Pre nego što je Đina počela da izlazi s mojim tatom, bile smo najbolje prijateljice, doslovno smo sve radile zajedno – pričala je ona u emisiji „Dr Phil“. - Išle smo u barove, ona je dolazila kod mene, ja bih išla kod nje, zajedno smo išle na porodične proslave i putovanja.

Međutim, Džoni kaže da se sve promenilo kada je Đina iza njenih leđa počela da izlazi s njenim ocem, Dejvidom. Uskoro je i zatrudnela i sada će njen tata i njena drugarica dobiti bebu.

 

 

- Čim je došla kod mene, videla je da imamo dosta novca - tvrdi Džoni, prisećajući se ključnog trenutka. - Htela je da obiđe celu kuću, davala komplimente govoreći kako je lepo - priseća se.

Pet meseci kasnije, Džoni je saznala da su u vezi njen otac i drugarica, ali od treće osobe.

- Okrenuo mi se želudac. Pomislila sam, šališ li se? - priseća se. - Đina je lenja osoba i gladna je novca. Ušla je u vezu s mojim ocem samo da bi se obezbedila - zaključila je razočarana Džoni.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading