„Do 7 ujutru se ne budim, moram da se naspavam“: Majka šokirala internet ponašanjem prema bebi

Vesti 22.02.2024 09:15 0

Majka koja ima dvoje dece izazvala polemiku na društvenim mrežama zbog svog ponašanja.

žena

Printscreen/TikTok

Mama dvoje dece tvrdi da je domaćica i da je potpisala predbračni ugovor "u kome je obećala da će ostati zgodna". Deo njene rutine lepote je osam sati sna dok neko drugi pazi na njeno dete.

Džena im 30-ak godina i jesenas je rodila ćerku. Tada je pozvala druge žene  da "mudro biraju tate za svoje bebe". Sada ima noćnu medicinsku sestru koja radnim danima spava u njenoj kući kako bi pazila na bebu dok ona spava. 

Našalila se na TikToku da je njena beba "blokirana do 7 ujutro" kada stiže dadilja. Noćna medicinska sestra, ili noćna dadilja, obučeni je stručnjak za negu beba s velikim iskustvom. Pomaže roditeljima s noćnim hranjenjem, rutinom odlaska bebe na spavanje, dojenjem. Većina noćnih medicinskih sestara radi između 21 sat i 7 ujutro, ali je u suštini radno vreme po dogovoru.

 

 

Na društvenim mrežama, Džena sebe naziva "pravom domaćicom Čikaga". Kaže da njen suprug vikendom preuzima noćno ustajanje zbog bebe. "Svačije iskustvo je drugačije i morate učiniti ono što vama odgovara!", napisala je ispod viralnog TikTok videa. 

Mnogi korisnici su u komentarima podelili svoja mišljenja i iskustva: "Ja isto tako radim, samo što je noćna dadilja moj suprug", našalila se jedna žena. "Ja bih isto unajmila dadilju da imamo novca", dodala je druga. Ipak, nisu svi oduševljeni. "Jesam li ja jedina koja je uživala u buđenju noću zbog bebe? Sve je tiho i samo ste vi i vaša beba, to je prelep osećaj. Ne bih ga menjala za ovo", glasio je jedan komentar. 

Komentari (0)
Loading