To vam ni tinejdžer ne bi priredio: Vlasnici su otišli na vikend i ostavili psa u kući, nećete verovati šta je uradio!

Vesti 14.02.2024 16:35 0

Pas je iznenadio i vlasnike i dadilju za pse kada je uradio nešto neverovatno.

pas

Printscreen/TikTok

Korisnica TikToka Melani Demi i njen muž prošlog meseca otišli su na odmor kako bi proslavili petu godišnjicu braka. Pse su ostavili kod kuće, gde ih je pazila dadilja za pse. Ali, nisu očekivali ono što je pas uradio.

Na snimku koji je Demi podelila na svom TikToku vidi se kako su ona i njen muž uživali na odmoru sve dok im dadilja nije poslala poruku u kojoj piše: "Molim vas, nemojte se ljutiti." Nakon zabrinjavajuće poruke dadilja je poslala video koji prikazuje zlatnog retrivera Kupera kako stoji iznad oposuma kojeg je dovukao u kuću.

 

@herboozytails I guess hes not as blind and limpy as he likes to let us think he is 💀 #seniordog #dinkwad #dogmom #travel ♬ original sound - Trinity Lake

 

Demi je u intervjuu za „Njuzvik“  rekla da su svi bili u šoku jer je Kuper stariji pas koji ima problema s vidom. Kuper je u mlađim danima trčao za pticama i zečevima, ali tako nešto nije uradio godinama.

Snimak je na TikToku pregledalo više od tri miliona ljudi, koji su ostavili više od 200 komentara. "Jadni oposum", "Zlatni retriveri su jako nežni, tako da sam sigurna da oposumu nije ništa, samo se pravi mrtav", "Doneo je dadilji poklon dobrodošlice", "Pas izgleda tako srećno", samo su neki od komentara.

Komentari (0)
Loading