Devojčica je uzela makaze i ošišala se: Mamina reakcija je zapanjila ljude, većina nikada to ne bi uradila!

Vesti 21.02.2024 09:22 0

Video u kome se vidi mamina reakcija na to što se dete samo ošišalo ima 21 miliona pregleda.

dete

Printscreen/TikTok

Mala deca ostavljena bez nadzora s makazama, mogu haos da naprave. Upravo to je uradila i jedna devojčica. Ona se sama ošišala. Njena mama je snimila svoju reakciju na novu ćerkinu frizuru. Način na koji je mama postupila je primer nežnog roditeljstva. Sasvim je sigurno da bi većina roditelja reagovala drugačije – naljutili bi se, vikali i odmah uzeli makaze iz detetovih ruku. Ali, ova mama je odgovorila na najljubazniji način i s poštovanjem.

Kad je ušla u sobu i videla svoju ćerku kako drži dečje makaze, smireno ju je upitala: "Šta si uradila?", a devojčica je odgovorila: "Sve sam to odsekla i stavila ovde". Mamina reakcija nije bila ljutnja ili strog ton. Umesto toga, rekla je: "Bravo, dobro si to uradila, Maks!"

Zatim je upitala ćerku da li se oseća bolje jer joj kosa više nije bila na licu, na šta je ona odgovorila "da". Nakon toga, devojčica je dobila nekoliko opcija, uključujući odlazak frizeru da joj popravi frizuru. Ali, video je prekinut pre nego što se čuo njen izbor.

 

 

Reakcija mame bila je tema rasprave u komentarima. Jedna žena je napisala: "Ozbiljno, ovo je impresivno roditeljstvo." Druga je dodala: "Dobro si reagovala, a ćerka je preslatka."

Ipak, neki ljudi su bili zbunjeni i kritikovali majčinu mirnu reakciju: "Jednostavno ne shvatam nežno roditeljstvo".

 

Komentari (0)
Loading