Ima 21 godinu i već čeka četvrto dete: „Dobijam mnogo ružnih komentara zbog toga“

Vesti 06.02.2024 12:38 0

Majka troje dece želi još jednu bebu, pa je ostala i četvrti put u drugom stanju.

devojka

Printscreen/Instagram

Mlada mama je prvi put ostala trudna s 15 godina, iako je koristila pilule za kontracepciju. Nakon 16. rođendana udala se za svog dečka, a drugo dete rodila je sa 17 godina. Nakon toga usledilo je pet spontanih pobačaja, što znači da je Endži do 19. godine bila trudna sedam puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie Faith (@angie_faithh)

 

Treće dete rodila je 2022. godine, a trenutno čeka četvrto. "Oduvek sam želela veliku porodicu. Džordana sam upoznala kad sam imala 14, a on 17 godina. Ne znam zašto kontracepcija nije delovala, verovatno nam je bilo suđeno da dobijemo dete tako mladi. Da mi je neko rekao da ću ostati trudna s 15, bila bih u šoku, pa mi je bilo jasno da reakcije drugih neće biti najbolje", izjavila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie Faith (@angie_faithh)

 

Na „Jutjubu“ je otkrila da je primila mnogo komentara mržnje, a od nje su se udaljili i prijatelji jer je vodila drugačiji život. "Nemam više nikoga s kim sam bila bliska. Ljudi mi govore da sam patetična i da se hvalim nečim čega bi se drugi stideli. Ali ja sam zahvalna na svojoj deci", kaže Endži.

Na kritike je nedavno odgovorila videom u kojem je podelila trenutke iz porodičnog života i ispod napisala: "Živimo najbolji život".

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading