"Tako treba, mama!": Naterala je ćerku da napravi poklon izvinjenja, jer ono što je učinila naježilo je sve

Olja Jelić Vesti 10.02.2024 13:13 0

Mama Niki naterala je svoju ćerku da sastavi poklon izvinjenja za devojčicu koju je maltretirala sa drugom decom u školi.

Poruka izvinjenja

Printscreen/TikTok

Mama Niki naterala je svoju ćerku da sastavi poklon izvinjenja za devojčicu koju je maltretirala sa drugom decom u školi. Proces u kojem njena ćerka bira poklone za izvinjenje zlostavljanoj devojčici snimila je i podelila na svom TikToku. Nedugo nakon što je objavila video, postao je viralan, a od dana objavljivanja pogledan je gotovo sedam miliona puta.

Kada je Niki bila dete, i sama je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Kada je saznala da je njena ćerka bila jedna od djece koja je to radila nekom drugome, odlučila je odmah deluje. Prisilila je svoju ćerku da pripremi korpu izvinjenja sa poklonima i ručno napisanom porukom devojčici iz razreda. U korpu su spremile stvari poput dnevnika, maski za lice, ogrlice i pribora za izradu narukvice, kao i balone i izvinjenje njene ćerke.

 

@afrolatina93 I always tell my kids that you never know what a person is going through at home and what they have to deal with everyday. You are to always be kind to everyone because how you treat someone can impact their mental health in either 2 ways! Not only that but everything you have can be taken away just as fast as you received it! Humble yourself! ❤️#fyp #fy #humble #nobullies #bullyfreezone #alllove #forgiveness #trending #teachthemyoung #lessonlearned #lesson ♬ Angel Numbers / Ten Toes - Chris Brown

 

 

U komentarima su se mnogi javili i pohvalili mamu šta je to učinila.

"Maltretiranje je trauma koja nas ne napušta ni kad odrastemo. Hvala ti što si pokazala svojoj ćerki da to nije u redu", "Ovime si izlečila moje unutrašnje dete. Hvala ti", "Kad bi barem bilo više ovakvih svesnih roditelja", "Tako treba, mama! Ni u našoj kući se ne toleriše zlostavljanje", "Ovako će najbolje naučiti. Odlična reakcija s tvoje strane", neki su od komentara ispod videa. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading