Uhapsite i NJU! Jezivo zlostavljanje devojčice iz Grocke snimila je njena BABA, a da nije ni zucnula

K.Ć. Vesti 27.10.2022 13:11 2

Sve nas je užasno potresao jezivi snimak na kome majka krvnički tuče trogodišnju devojčicu i izgovara strašne pretnje

Uhapsite i NJU! Jezivo zlostavljanje devojčice iz Grocke snimila je njena BABA, a da nije ni zucnula

Printscreen/TikTok

Sinoć smo svi videli video na TikToku u kome se vidi kako žena brutalno zlostavlja dete. Video se masovno šerovao mrežama i ubrzo se otkrilo o kome se radi.

Reč je o Slavici Đilas (20), koja živi u Begaljici. Slavica je uz šamare koji pucaju izgovarala jedno ime, Zoran.

- Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, zašto diraš Zorana - čuje se na jezivom snimku, zatim je krvnički odgurnula devojčicu uz uzvike da još nije završila sa njom. 

Slavica Đilas potvrdila je za "Telegraf" da jeste ona tukla svoju maloletnu ćerku M.Đ. Kako je objasnila, to je uradila pod prisilom svoje majke Lidije jer je njen muž Zoran, očuh Slavice Đilas, u zatvoru.

- Uzela je mog sina u krilo i rekla "sedi ovde da rešimo problem". Kakav majko problem da rešimo, pitala sam je. Ona mi je rekla "tuci ćerku na moje oči inače ću sina da ti ubijem. Ja ću sve to da snimam" - rekla je Slavica Đilas u prisustvu svog supruga za Telegraf.rs.

Navodno je Zoran, koga Slavica sve vreme pominje dok bije nesrećno dete, partner je njene majke Lidije Đilas, preneo je "Blic".

Prvoslav Pajić (68), Slavicin partner, ispričao je za "Blic" da je Zoran u zatvoru, zato što ga je Slavica prijavila za fizičko nasilje nad njom i troipogodišnjom devojčicom. Navodno ih je on tukao i zlostavljao.

Pajić smatra da je Slavičina majka Lidijia Đilas htela da se osveti svojoj ćerki za tu prijavu policiji, pa je snimila mobilnim telefonom kako Slavica tuče svoju ćerkicu!

Dakle, jasno je je da je ovde reč o dugotrajnom porodičnom nasilju i da žrtava ima mnogo. Ali ipak, monstruozno zlostavljanje deteta je apsolutno nedopustivo, a još je monstruoznije što sve to snima odrasla osoba i na to uopšte ne reaguje. Ni reč. Ništa. Nemi posmatrač horora, a to boli podjednako kao  šamari koje je trpela ova nezaštićena devojčica.

Da li je moguće i kako je moguće da neko bude nemi posmatrač ovako brutalnog ižvljavanja nad nemoćnim detetom. Nema za ovo opravdanja i nikada ga neće ni biti.

Što se nas tiče, osim kazne za majku koja zlostavlja trogodišnje dete, kazna sleduje i osobi koja je sve ovo zabeležila i dopustila ovako jezivo maltretiranje. 

 

 

 

 

 

Komentari (2)
Loading
Otac
27.10.2022 14:16

Obe bih vas ... da je moja ćerkica u pitanju

Djurdjina
11.11.2022 09:56

Pa babetina u zatvor zajedno sa cerom,a devojcica na usvojenje kod normalnih ljudi koji bi joj pruzili ljubav i topli dom..fukare jedne..