Planirate svadbu? Ovo su najsrećniji datumi za venčanje u 2024. godini, a jedan treba izbeći!

Vesti 01.02.2024 21:55 0

Odabir povoljnog datuma venčanja unosi pozitivnu energiju u brak i omogućava mu da potraje.

žena

Shutterstock

Svi parovi koji razmišljaju o tome da u 2024. godini stanu na ludi kamen, obradovaće vest da je upravo ova godina najbolja za ulazak u brak. Tako bar kaže stara kineska tradicija koja se temelji na verovanju da je trenutak ulaska u brak presudan za njegovu dugovečnost i kvalitet odnosa.

Važno je odabrati i povoljan datum venčanja, jer to unosi u brak pozitivnu energiju i sklad i tako osigurava da se uspešno prebrode sve potencijalne nedaće. 2024. je godina drevnog zmaja, bića velikog talenta koje simbolizuje moć, plemenitost, čast, sreću i uspeh, a posebno u ljubavi.

Zbir brojeva u ovoj godini je osam (2+0+2+4), a to je broj koji simbolizuje beskrajnu ljubav između muškarca i žene.

Subota je najpopularniji dan za venčanja. I to ne slučajno – veruje se da je subotu blagoslovio Saturn, planeta obnove i braka.

Prema kineskom horoskopu, najsrećniji dan za venčanje je 8. avgust. Broj osam predstavlja beskonačnost, a kada se primeni na brak, označava beskrajnu ljubav između partnera. Budući da je avgust osmi mesec u godini, broj osam ima dvostruko značenje i njegov se učinak pojačava.

Kada je reč o mesecima, to su – maj, jul, avgust i novembar, a kad govorimo o datumima, najsrećniji su 2, 8, 13, 14, 17, 20, 25 i 29. dan u jednom od spomenutih meseci.

Isto verovanje kaže da bi trebalo izbegavati 4. dan u mesecu za venčanje, isto kao i april mesec, jer je broj 4 povezan sa lošom ljubavnom srećom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading