„Beba više nije mogla da čeka“: Žena se porodila na parkingu poznatog restorana

Vesti 30.01.2024 19:03 0

Zbog snežne oluje, trudnica nije uspela da stigne do bolnice, već se porodila na parkingu poznatog restorana.

beba

Printscreen/Facebook

Analisija Bek (25) je dobila trudove kod kuće oko 23 sata. Ona i njen suprug Danijel su pozvali komšinicu da pripazi njihovo dvoje dece i krenuli kolima u bolnicu. Bila je jaka snežna oluja, ali su se nadali da će stići do bolnice na vreme. Međutim, Analisijini trudovi su postajali sve jači i odlučili su da skrenu na parking Mekdonaldsa koji je u to vreme bio zatvoren.

„Danijel je pozvao hitnu pomoć, ali beba je dolazila tako brzo i moje telo više nije moglo da čeka", rekla je Analisija za „The Sun“. Prešla je na zadnje sedište i ubrzo su ona i suprug u rukama držali svog sina. Lekari su došli baš kada se porodila. 

 

 

"Naš mali Mekflari je bio presladak", izjavila je majka, a dečaku su dali takav nadimak po omiljenom sladoledu iz ovog restorana brze hrane. U objavi koju je majka podelila na svom Fejsbuk profilu napisala je: "Micah Daniel je dramatično došao na svet u 4:12 ujutru, 12. januara. Dok smo išli do bolnice, odlučio je da želi nakratko da svrati u Mekdonalds. Nije želeo da se rodi u bolnici! Rođen je u našim kolima, na parkingu Mekdonaldsa za vreme mećave i prikladno je zaradio nadimak Mekflari.“

O svom neobičnom porođaju napisala je: "Bilo je zastrašujuće, traumatično i bolno roditi prirodnim putem, bez lekova/lekara i videti bebu kako izlazi potpuno modra jer se to dogodilo tako brzo... Ali sada mu je dobro i sve što možemo učiniti je zahvaljivati Bogu što nas je zaštitio."

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading