"Od kada sam se udala, nisam skuvala nijedan ručak": Žena iz Srbije se pohvalila mužem, a Balkanci osuli žestoku paljbu po njoj

Jelena Vukelić Vesti 22.01.2024 15:54 0

Ispovest žene izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a najveće pitanje bilo je gde je ova žena našla tako savršenog muža

zaljubljeni par

Shutterstock

Na jednoj stranici gdje mnogi pišu svoje ispovesti, žena je otkrila da otkad je u braku, nikad nije kuvala jer jednostavno to ne voli.

"Otkad sam se udala, pre dve godine, nisam nijednom skuvala ručak ili spremila večeru (osim možda isprženih jaja ili skuvanih viršli par puta). Sve to radi moj muž i ne žali se, svaki dan. Vrlo ukusnu hranu sprema. Uz to ide u prodavnicu, baca smeće, nekad usisa, a ostalo radim ja. Tako nam odgovara. Iskreno, ja mrzim da kuvam, tako da je ovo dobitna situacija. Nekad se setim bivšeg koji bi jednom nedeljno usisao pod i to je to (ja sam radila sve ostalo), a posle je pričao kako je on zbog toga savršen i kako, ako ga ostavim, takvog muškarca neću nigde naći. Hahahaha" - napisala je ova žena.

 

Jedna žena je oduševljena njenim suprugom:

- Koliko je meni to 'hot'. Muškarac koji je zapravo sposoban, zapravo vodi domaćinstvo, pravi domaćin i vidi se da to radi i iz ljubavi i poštovanja prema tebi. Drago mi je da si sretna i da si našla blago u moru Balkanaca, koji ne znaju oprati ruke posle nužde."

Sve je stvar dogovora između vas i ako ste vi srećni, a ne kako vam 'društvo' nameće čiji su koji poslovi. Podržavam -  dodala je druga žena.

Ipak, muškarcima se to ne sviđa

"I meni je 'hot' kad ženi nije problem da vodi domaćinstvo i zna gde joj je mesto. Kad zna da, koliko god misli da je pametna, da će ipak poslušati muža jer zna da on ipak zna bolje, jer je muško. Kada me čeka skuvano, toplo i oprano. Koliko je sve to super 'hot' nama muškarcima. To nam itekako potiče mušku potenciju i libido, a feministkinje ga maksimalno suzbijaju" - rekao je tipičan Balkanac.

- Meni bi bilo 'hot' da je ona barem jednom u dve godine napravila ručak ili večeru. U redu je što su se dogovorili da tako rade, ali da sam ja taj muškarac, meni bi bio veliki znak ljubavi da se barem jednom godišnje, žena koju volim i koja voli mene, potrudi da napravi nešto, barem neku testeninu sa sirom i piletinom ili grašak . napisao je drugi

Uz sve ove komentare neko ju je pitao: "Gde si našla takvog muškarca?"

Komentari (0)
Loading