"Svekrva misli da sam sponzoruša, svu imovinu prepisala na sebe": Jasna hoće da se razvede zbog "čudnog" odnosa muža i njegove majke

Slobodanka Ćorić Vesti 14.12.2023 16:27 0

Žena smatra da je veza između njenog muža i njegove majke nenormalna i zato razmišlja o razvodu

svekrva i snaha

Shutterstock

asna se požalila na svekrvu i muža u Fejsbuk grupi „Majčine tajne anonimno i javno”. Ona je otkrila da njih dvoje, kao bračni par, nemaju nikakvu imovinu i da njena svekrva misli da je ona samo obična sponzoruša koja će svom sinu uzeti sve.

Nesrećna žena se požalila da njen muž krije koliko zarađuje od nje i da im je auto na ime tasta, a stan na ime svekrve. "Muž mi, na nagovor majke, krije zaradu od trgovine. Moju platu. Ostavio je auto registrovan na oca. Sve zato što majka misli da ću mu sve 'uzeti'", istakla je ona.


"Nemamo nikakvu imovinu na sebi. Kada smo hteli da kupimo stan, moja svekrva je kupila stan i stavila ga na sebe da se njen sin ne zadužuje i da ja ne učestvujem", dodala je ona.

Žena smatra da je veza između njenog muža i njegove majke nenormalna i zato je razmišljala o razvodu.

"Šta mislite o svemu ovome? Njihov odnos je nenormalan. Kad zapretim razvodom, on mi kaže da će na sudu srediti da mi oduzme starateljstvo. Šta da radim?", upitala je nesrećna žena.

A ti si jedna od onih zlih svekrva

Ubrzo su u komentarima počeli da se pojavljuju brojni saveti, a većina korisnika u grupi se slaže da žena treba što pre da se razvede. Ali komentar jedne dame izazvao je pravu buru i razbesneo mnoge žene.

"Potpuno razumem tvoju svekrvu. Ona je sve u životu dala da njen sin bude srećan. Možda nisam u pravu, ali upravo zbog toga što insistiraš na imovini, daje se zaključiti da te baš taj materijalni deo zanima. Šta ima loše u tome što vam je svekrva kupila stan, svako će vama pripasti, a ovako ni tvoj muž ni ti ne možete jedno drugom kvariti odnose i nabijati na nos, ko u čijoj kući živi. Ispravan postupak.Iskreno od mene pamerni ljudi!“, kratko je napisala, a potom su usledili odgovori ljutitih korisnika.

"Nadam se da nemaš sina, a ako ga imaš, on se nikada neće oženiti i naći budalu da vas sve trpi", "Ženo, imaš li dece? Ćerku? Kako bi se osećao da je neko ponizio tako tvoju ćerku?! Sram te bilo za komentar“.

„Ti si verovatno ista kao oni, ali pazi, karma je čudo“, napisali su korisnici, a neki su pisali da bi trebalo da bude u bolnici za umobolne. "Ti si baba za Vrapca! Ne želim zlo nikome, ali ako imaš ćerku, neka se uda u takvu porodicu...", "A ti si jedna od takvih zlih svekrva. Onda su vaši sinovi trebali da ožene vas majke, pošto se u sve mešate", "Može li žena uopšte da odgovori na ovo? Užasno. Zaista brak na blistavim temeljima. Svakom svoje, što se tiče... “, samo su neki od komentara upućenih dotičnoj ženi.

Ženo draga, beži

'Ženo draga, beži!' Komentar koji je dobio najviše lajkova bio je: „Ne treba ni da se žene, treba da ostanu sa mamom...“. "Nema ljubavi za tebe, draga moja, od muža, da ne govorim o ostalima. Diži se što pre. Nećeš ostati bez dece, to ne treba da te plaši", napisala je druga žena. "Draga ženo, beži! To je toksična sredina i nikada, nikada se neće promeniti. Govorim iz iskustva. Dokle je na vreme beži, a decu niko ne može da ti oduzme", istakla je treća.

"Dragi moj, da je mami toliko visio oko vrata, bio bi bivši. Ni ja se ne motam oko mame! Ti si se udala za njega, a ne za njegovu porodicu. Stavi ih na njihovo mesto, nemoj da pretiš razvodom, ali sedi i pričaj sa svojim mužem, pitaj ga sa kim je u braku sa tobom ili sa majkom. Neka počne da se ponaša kao odrastao čovek koji ima svoju porodicu, a ne da vuče majčinu suknju, i stavi i svekrvu na njeno mesto!“, savetovao je četvrti.

"Ako uradi bilo šta protivzakonito, svaki put bih ga prijavio! Tako bi morao sve službeno da radi preko računa, porasla bi vrednost i zarada od trgovine, onda bi ona tražila razvod i isplatu svog udela, a onda bi ona tražila razvod braka i isplatu svog udela." od kad si mu bila sluškinja. Samo pametno, ne plaši se mame, a on neka drma mamu a ti drmaj po inspekcijama. Što je veći promet firme to će ti kasnije biti veća suma koju ćeš dobiti“, istakao je peti član grupe.

 
Komentari (0)
Loading