U samo tri poteza do savršene frizure kao iz salona: Feniranje za žene u pedesetim koje će vas podmladiti

Olja Jelić Vesti 14.12.2023 15:10 0

Dominik Saks je omiljena jutjuberka koju prate milioni žena na svim društvenim mrežama. Svi je hvale zbog mladolikog izgleda, a ona tvrdi da je - pored redovne nege - važno i pratiti trendove u šminkanju i stajlingu.

Feniranje

Printscreen/Facebook

Dominik Saks je omiljena jutjuberka koju prate milioni žena na svim društvenim mrežama. Svi je hvale zbog mladolikog izgleda, a ona tvrdi da je - pored redovne nege - važno i pratiti trendove u šminkanju i stajlingu.

Kad je reč o frizurama, ona je vešta kao da je provela godine rada u salonu. Međutim, iza nje je duga karijera televizijske voditeljke pa je imala prilike da gleda na delu prave majstore zanata koji su je spremali pred emisiju.

Sada se sama šminka i frizira, pa je pokazala i kako svoj jednostavni bob ume da isfenira tako da izgleda supermoderno.

 

 

Dominik ima atraktivne pramenove i takozvane "zavesa" šiške, a kosa joj je dugačka do ispod ušiju. Za početak, ona prosuši deo na temenu podižući kosu od korena kako bi dobila volumen. Jedino šiške pri tome preskače.

Zatim deo na temenu podeli na tri dela, svaki isfenira velikom četkom ka potiljku i onda ga zamota na papilotnu da se kosa na njoj ohladi. Sve tri papilotne pričvrsti štipaljkama, baš kao i šiške.

Sad nastavi da radi malom "peglom" za kosu". Pramen po pramen, pravi po jedan vertikalni talas, s tim što vrh kose ostavlja da bude ravan.  Na kraju, podiže i koren šiški malom okruglom četkom, s tim što i ovde vrhove ostavlja ravne.

Dominik završava frizuru tako što naprska kosu sa dosta laka, pazeći da je ne slepi već da je odiže od lica. Pogledajte kako to ona radi, a zatim pogledajte i kako da napravite svečanu frizuru za dva minuta, prenosi Lepa&Srećna. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading