Imamo MAMU meseca: Otkrila je savršen TRIK kako da naučite decu da NE LAŽU i svi koji su ga probali kažu da provereno RADI

Vesti 14.12.2021 17:20 0

Tvrdi kako njen trik gradi poverenje između dece i roditelja, i na ovaj način ćete znati kada deca lažu

Imamo MAMU meseca: Otkrila je savršen TRIK kako da naučite decu da NE LAŽU i svi koji su ga probali kažu da provereno RADI

Printscreen/TikTok

Laži su odličane za izmicanje pred neprijatnim razgovorima, pa na primer, kada svoje dete upitate da li je opralo zube, bacilo smeće, pospremilo igračke, odgovoriće vam kao iz topa "da", iako to nisu uradili.

Deca, zaista, ponekad lažu i nehotično. Često će lagati kako bi dobili odobravanje i ljubav ljudi koji ih okružuju. Laž je u tom slučaju samo pogrešno sredstvo.

U novom TikTok trendu, roditelji dele laži koju su rekli svojoj deci, a jedna mama je osmislila trik uz koji ćete za čas otkriti da li vas deca lažu. 

Mama Viktorija je objasnila da je svojoj deci rekla da odrasli mogu bukvalno videti kad deca lažu.

"Rekla sam svojoj deci da kad lažu, na čelu im se pojavi zvezda koju samo odrasli mogu da vide. Pa kad god mi lažu, pokriju čelo", rekla je u svom videu.
 

https://www.tiktok.com/@mombarrassed5/video/6930440612630039813?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.vecernji.hr%2Flifestyle%2Fmajka-otkrila-genijalan-trik-evo-kako-cete-svaki-put-znati-kada-vam-djeca-lazu-1512617&referer_video_id=6982738758340742406&refer=embed&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6991730614295217670

 

Video je postao ultra popularan s preko 22,3  miliona pregleda, 4,3 miliona lajkova i 20 hiljada komentara. Mišljenja su bila podeljena, a komentari su bili različiti.

Neki su roditelji delili vlastite roditeljske bele laži, a drugi raspravljali o tome da li je uopšte korisno da se deca lažu.

 

U drugom videu je Viktorija dodala: “Zvezda je alat koji će pomoći vašoj deci da osveste kada lažu i zašto moraju priznati svoje laži. Upotrebite ovaj zvezdani trik dok su vaša deca mala, na taj način ćete znati kada lažu i možete im pomoći da priznaju laž i shvate da to nije lepo."

Nemojte da koristite ovaj trik kako bi zaplašili svoju decu. Ako ste trik upotrebili na ispravan način, izgradićete poverenje jer deca znaju da vam mogu reći istinu i da kad to učine, neće biti kažnjeni za zbog toga.

Komentari (0)
Loading