Potresna priča roditelja koji su se odrekli sina preko novina: Sve je počelo još kad je bio student, a pravi pakao kreće kad se oženio

Slobodanka Ćorić Vesti 04.12.2023 10:53 0

Sin i snaha su čak izmislili da živimo u Americi i na taj način pokušali da nas odvoje od naših unuka

Potresna priča roditelja koji su se odrekli sina preko novina: Sve je počelo još kad je bio student, a pravi pakao kreće kad se oženio

Shutterstock

Krunoslava i Franjo Šimpović iz Hrvatske pre nekoliko godina odlučili su da se javno, „preko novina“, odreknu svog 45-godišnjeg sina. Tvrdili su tada da njihov sin nije bio u Hlebinama četiri godine, a kako su i unuci počeli da izbegavaju kontakt sa njima, odlučili su da staru narodnu izreku „preko novina ću te odreći“ pretoče u delo.

- Javno se odričemo sina, on, zajedno sa snajom, za nas jednostavno više ne postoji. Učinićemo sve da ga zakonski ‘izbrišemo’ kao našeg sina“ – naglasili su Krunoslava i Franjo Šimpović.

- Još dok je bio student znao je da nas vređa, a posebno mene. Bili smo dobri prema njemu samo kada je novac bio potreban. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka snaja nam je bila dobra, a posle se sve okrenulo i sve gore i gore – rekla je tada Krunoslava Šimpović.

- Svaki poziv u poslednje četiri godine završavao se teškim uvredama mog sina, a kada smo došli da ga posetimo, zajedno sa snajom, učinio je sve da ne vidimo unuke - dodala je ona.

- Unuci nas obožavaju jer smo ih vodili svuda i uživali su u druženju sa nama. Sin i snaha su čak izmislili da živimo u Americi i na taj način pokušali da nas odvoje od naših unuka. Nikada nas nije zvao u poslednje četiri godine, a često se nije javljao na naše pozive. Svašta mi je pričao i toliko me vređao da sam znala da plačem po ceo dan – žalila se Krunoslava Šimpović pre nekoliko godina.

- Potpuno smo slomljeni i ne preostaje nam ništa drugo nego da se preko novina odreknemo sina i snaje - zaključila je tada Krunoslava. Sin nije želeo previše da komentariše izjavu svojih roditelja.

- Meni je to malo smešno, a svaki drugi komentar u vezi sa navodima mojih roditelja je suvišan - kratko je rekao. Nismo uspeli da saznamo da li je na kraju došlo do pomirenja...

 

 

Komentari (0)
Loading