Baka i deka zanemeli od unukinih reči: Gledali su je šokirano, a onda su ih savladale emocije i potekle suze radosnice

Olja Jelić Vesti 21.11.2023 17:55 0

Stariji par nije krio koliko su emotivni i vezani za svoju naslednicu.

Unuka sa babom i dedom

Printscreen/TikTok

Bake i deke igraju veliku ulogu u životu svojih unuka. Paze na njih dok su deca, a ta povezanost ostaje do kraja života. I kad odrastu za babe i dede oni ostaju deca na koju gledaju isto kao i kad smo bili mali. Svaku  sreću svojih unuka dele bez rezerve a strahove i nekada neprijatne situacije razumeju najbolje od svih.

Jedna Tiktokerka je pokazala kako su njeni baka i deka reagovali kad im je saopštila najlepše vesti. Budući da se godinama borila sa sterilitetom, kad je napokon saznala da je trudna poželela je da sa njima podeli svoju neizmernu radošt.

Pošto nije želela da im lepe vesti direktno saopšti, ona se dosetila kako da im priredi iznađenje. Ona je dečju benkciu spakovala u kutiju koju im je uručila, rekavši kako ima "nešto posebno za njih što je napravila".

 - Šta smo to dobili? Napravila si nešto za nas- čuje se kako kaže starija žena odnosno baka ove devojke, otvarajući pažljivo kutiju, dok je pored nje sedeo deda koji je jednako znatiželjno virkao u kutiju.

Kada je napokon podigla dečiju benkicu iz kutije, žena je zanemela. Samo je sa suzama u očima gledala u unuku potpuno šokirana. 

- Ali kako? Kako? Isuse, hvala ti, hvala ti Bože, toliko sam se jako molila- počela je da viče baka a unuka je prišla da ih zagrli.Usledile su suze radosnice, a baka i deka nisu mogli da prestanu da plaču od sreće kad su shvatili da će im unuka podariti praunuče.

Ova emotivna scena dirnula je direktno u srce sve na društvenim mrežama.Mnogi su rekli da su baka i deka toliko bili emotivni i iskreni, da je njihova reakcija mnogima izmamila suze.

 

@heyyy.its.shae My grandparents are the best cheerleaders a girl could ask for🫶🏻 My son is so blessed to have them as great grandparents! #grandparents #pregnancyannouncement #infertility #faith ♬ Boundless Worship - Josué Novais Piano Worship

 

 Način na koji se ona zahvaljuje Bogu je toliko divan. Čestitam!

- Zaista plačem svaki put kada vidim ovaj video. Hvala Bogu na lepim vestima!

- Ali to njeno "kako" je tako realno.

- Nedostaju mi moji baka i deka...ovo je poseban trenutak.

- Devojko, ti si blagoslovena- bili su neki od komentara.

Mnogi su devojci rekli da joj je pomogla bakina molitva i da se na njenom licu jasno videla radost i sreća, te koliko dugo i željno je iščekivala ovu prelepu vest. U svojoj objavi Tiktokerka je rekla da je zahvalna što u svom životu ima takvog deku i baku a njen budući sin prababu i pradedu. 

Mnoge žene koje su se suočile sa problemom začeća podelile su svoje iskustvo rekavši da u potpunosti razumeju radost na licu njene porodice i da je strpljenje i vera u Boga ono čime su se i mnoge od njih vodile, da bi kao i ona kasnije saznale da će postati mame.

Drugi su devojci pozavideli na divnoj vezi sa babom i dedom rekavši kako mnogima od njih tako nešto fali jer su oni posle roditelja najveća podrška svakome od nas.

 

@najzena.rs Udruženje @asocijacija_mama_srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Sandra Jovanović iz Beograda je pravi primer žene koja se lavovski borila da postane majka, uprkos tome što karte nisu bile na njenoj strani. Ona je posle 13 neuspešnih vantelesnih oplodnji uspela u 14. da dobije bebu, ćerku Ljubicu. To ne znači da je njen put bio lak, već i na sve ovo je imala komplikacije u trudnoći. Njenu priču pogledajte na našem portalu! 📲 #najžena #majke #mama #majka #najmama #emisija #srbija #fypシ #foryoupage #jednajemajka ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading