Porodila se devojka koja je mislila da NE MOŽE da ostane trudna: Hani je jedna stvar ukazivala na problem sa STERILITETOM

Vesti 22.12.2022 21:30 0

Hana Vajlet je sada samohrana mama devojčice od četiri godine, a nije znala da je u drugom stanju dok nisu počele kontrakcije za porođaj

Porodila se devojka koja je mislila da NE MOŽE da ostane trudna: Hani je jedna stvar ukazivala na problem sa STERILITETOM

Printscreen/Instagram

 

Hana Vajlet (24) samohrana je majka jedne četvorogodišnje devojčice, a nije znala da je ostala u drugom stanju sve do 50 minuta pred porođaj! Da cela situacija bude još neverovatnije sve vreme je pila kontraceptivne pilule. A detalje svoje neobične životne priče redovno deli sa svojim pratiocima na TikToku.

Naime, ova sada već mlada mama se samo jednog jutra probudila sa velikim bolovima u stomaku i leđima. Svi su posumnjali da je u pitanju upala slepog creva, a roditelji su je odmah odveli u Hitnu pomoć. Tamo je lekarima, čim su je pregledali, postalo jasno šta se dešava - počeo je porođaj!

- Tata me je pronašao ujutru u kupatilu, dok sam se grčila od bolova. Pozvali su Hitnu pomoć i rekli su nam da je moguće da imam upalu slepog creva. Stigli smo u bolnicu i hteli su da mi izvade krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da to nije bilo moguće - ispričala je Hana.

Ubrzo je pukao vodenjak i svima je postalo jasno šta se dešava.

- Dve sekunde kasnije pukao mi je vodenjak i tad su mi rekli da imam trudove. Odveli su moje roditelje u drugu prostoriju da im objasne što se događa, da im kažu da će postati baka i deka - priča.

Ističe da je mamu zamolila da bude uz nju za vreme porođaja, dok je tata ostao u čekaonici, obavestivši i njenog brata i celoj iznenađujućoj situaciji.

- 50 minuta nakon toga rodila sam devojčicu i sad sam samohrana majka zdrave četverogodišnjakinje. Bolničarki koja je ostala uz mene sve vreme nakon što sam saznala da sam trudna i koja mi je pomagala tokom porođaja - nikad te neću zaboraviti - naglasila je Hana.

U komentarima ispod videa u kojem je ispričala svoju priču javile su se žene koje su imale slično iskustvo. Takođe su ostale u drugom stanju, iako su sve vreme uzimale kontracepciju.

- Ja sam doznala u 27. nedelji trudnoće da nosim bebu - napisala je jedna, a druga je dodala:

- Uprkos piluli, otkrila sam da sam trudna u 34. nedelji.

Komentari (0)
Loading