Baka je celu UŠTEĐEVINU dala na unukino venčanje: ONA je bila ekstremno NEZAHVALNA, a evo kako se sve završilo

Vesti 07.04.2023 18:00 5

Jedna baka je samo želela da organizuje venčanje svoje unuke

Baka je celu UŠTEĐEVINU dala na unukino venčanje: ONA  je bila ekstremno NEZAHVALNA, a evo kako se sve završilo

Shutterstock

Mnogi roditelji sa uzbuđenjem zamišljaju dan venčanja svog deteta. Onda, kada postanu bake i deke, ponovo imaju ovo iščekivanje. Ova baka, koja je ispričala svoju priču na "AmoMama", bila je ista.

Od malena je zamišljala venčanje svoje jedine unuke Klare. Toliko da je godinama štedela novac da bi to platila. Onda, kako se konačno približio dan, njena unuka ju je uklonila sa liste gostiju. Evo šta se desilo sledeće.


Agnes je ceo život je brinula o ljudima koji su joj bili najvažniji. Apsolutno je obožavala svoju unuku Klaru dok je odrastala. Devojčica, sada mlada žena, provela je sva leta odrastajući u Agnesinoj kući. Nažalost, kada je Agnes imala 75 godina, njen voljeni suprug Edvard je preminuo. Ubrzo nakon što je Agnesino zdravlje počelo da se pogoršava. Preselila se u Njujork da živi sa sinom i njegovom porodicom. U početku su stvari išle jako dobro. Porodica je bila veoma ljubazna i brižna prema Agnes. Stvari su se promenile, međutim, kada su lekari dijagnostikovali Agnes demenciju. Agnes je svakodnevno čula kako se njen sin svađa sa svojom ženom o njenoj brizi.

Njegova supruga Linda je želela da Agnes presele u starački dom. Takođe je bila uznemirena zbog toga koliko će tretmani koštati jer se Agnesino stanje na kraju pogoršalo. Znala je da je njen sin voli, ali ju je bolelo neprijateljstvo koje je osećala od svoje snahe. Agnes se osećala loše što stvara probleme u njihovom braku. Ipak, Agnes je odlučila da ostane u kući, pre svega zbog svoje unuke Klare. Apsolutno je obožavala svoju unuku i želela je da provodi vreme sa njom. Znala je da joj verovatno nije preostalo mnogo vremena. Naravno, tada je bila presrećna kada je saznala da je Klara verena. Videti svoju unuku u ven;anici, bilo je neprocenjivo za nju.


Otišla je kod sina i njegove žene da im kaže da želi da Klari da novac – ukupno 25.000 dolara. Složili su se da prihvate novac jer je Agnes svakako znala da nema mnogo vremena da ga potroši.

Međutim, samo nekoliko nedelja nakon venčanja, Klara im je svima priredila iznenađenje: želela je da ukloni svoju baku sa liste gostiju. Agnes je čula kako se Klara svađa sa roditeljima oko toga. Rekla je da bi u njenom stanju Agnes pokvarila venčanje. Njeni roditelji - čak i Linda - su se bunili, ali Klara je ostala čvrsta. Nije htela da joj baka bude tamo i ako bi došla, onda bi samo ustala i sve otkazala.


Dan venčanja je bio emotivan dan za Agnes.  Bila je toliko zbunjena činjenicom da se  se njena divna mala unuka pretvorila u tako mrsku ženu. Naročito onaj koji je nije želeo na venčanju samo zato što je bila bolesna. Tada je odlučila da će otići na venčanje i ostati sakrivena, samo toliko da gleda kako njena unuka hoda niz prolaz. Pozvala je Timotija i on je pristao, želeći da učini više za svoju mamu.


Konačno, Agnes je odlučila da uđe. Upala je u sobu i molila Klarinog verenika da  prisustvuje. Objasnila je da je već odlučila da oprosti Klari i da bi i on trebao. Klara je, naravno, bila šokirana kada je tamo videla svoju baku. Na nesreću po Klaru, mladoženja se odlučio: on se danas ne bi oženio ovom ženom. Verovatno, nikad. Sa tim je otišao. Klara je pala na zemlju jecajući. „Da li ste sada zadovoljni? Potpuno si nam uništila venčanje. Zar to nije ono što ste želeli?" vikala je na baku. Agnes je pokušala da razgovara sa njom, ali umesto toga, Klara ju je izbacila iz svadbenog apartmana. Drugačija vrsta zabave Agnes je šokirana sedela u prostoriji za ceremonije. Posmatrala je kako gosti nespretno i mračno polako napuštaju prostoriju. Tada je Agnes konačno odlučila da učini nešto za sebe. Pozvala je starački dom i pozvala sve starije koji su tamo živeli. Na kraju krajeva, ona je platila zabavu, tako da je trebalo da napravi zabavu. Hrana, dekoracije, DJ i sve ostalo su već bili tu i postavljeni. Ne bi bilo povrata novca, pa zašto to ne iskoristiti na najbolji način? Linda i Klara su bile ljute na nju što je priredila zabavu za svoje prijatelje iz staračkog doma na onome što je trebalo da bude Klarino venčanje. Agnes, međutim, nije marila. Umesto da se sažali, sada je imala divno popodne sa ljudima kojima je zaista stalo i vole je.
 

Komentari (5)
Loading
zz top
04.02.2022 14:24

Mogli ste bar da se potrudite oko prevoda tudjeg teksta, a ne da ga tresnete direktno sa google translate.

Adam
04.02.2022 15:22

-....

Velika Rudoka
04.02.2022 15:28

VELIKA ČAST GOSPOĐI AGNES,SVAKA JOJ ČAST,I DAJ BOŽE DA POŽIVI,I DA SE NE MUČI U SVOJOJ STAROSTI! A MLADOŽENJA JE TAKOĐE ISPAO CAR,JER MU TAKVA SUPRUGA STVARNO NIJE POTREBNA! BOG GA JE DRAGI SPASIO! BRAVO AGNES...

gago
20.08.2022 09:28

@Velika Rudoka - Ma izmusljena prica koja nije daleko od realnosti.

Дуле
24.12.2022 14:34

Ово је једна од најглупљих измишљених прича које сте објавили.