Nisu u pitanju grudi: Ovo su karakteristike koje muškarci prvo primete na ženama, prosto ih očaravaju!

Vesti 21.11.2023 14:47 0

Sve muškarce privuče ovih 5 stvari na pripadnicama lepšeg pola...

Dejt

Shutterstock

Osim fizičkog izgleda, postoje određene osobine koje muškarci podsvesno odmah primete kod žena i daju im do znanja određene stvari.

Svaki muškarac traži određene kvalitete i vrednosti u svojoj partnerki. Iako je svaki muškarac drugačiji, svi imaju nešto zajedničko, a to je da veruju svojim prvim utiscima i imaju veoma veliki uticaj na nivo privlačnosti prema ženi. Naravno, svi prvo primete fizički izgled, ali ovih pet neobičnih stvari muškarci najviše primećuju kod žena, prenosi Your Tango.

Određena vrsta šminke

Iako većina muškaraca tvrdi da im se dopada kada se žene ne šminkaju jer tako izgledaju prirodnije, prema studiji, žene koje se šminkaju verovatnije će privući pažnju muškarca. Ali to se odnosi samo na određenu vrstu šminke. Žene koje nose "tamniju" šminku privlače manje pažnje muškaraca i manje je verovatno da će ih muškarci pitati na sastanke. U stvari, "neutralna i prirodna" šminka je privlačna muškarcima.

Određena širina kukova

Ovo nije stvar privlačnosti ili izgleda, već zdravlja i dobre plodnosti. Žene koje imaju šire kukove i struk odaju utisak da lako mogu da imaju decu, jer otkrivaju nivo estrogena u telu žene.

Crvena boja

Crvena je boja strasti, pa nije iznenađujuće što je privlačna muškarcima. Žene koje nose crveno muškarcima izgledaju seksipilnije i privlačnije su im. Dok prema studiji sprovedenoj na Univerzitetu u Ročesteru, muškarci će potrošiti više novca na spoj ako žena nosi crveno.

žena

Shutterstock

 
Ljubaznost i brižnost

Za muškarce je veoma važno da se dobro ophode prema drugim ljudima. To im pokazuje da žene dobro reaguju na potrebe i želje drugih ljudi, što ih odmah čini privlačnijim. To im takođe pokazuje da imaju osobine koje bi ih učinile dobrim majkama.

Visok ton glasa

Dok žene smatraju da je privlačnije kada muškarci imaju duboke glasove, muškarci su potpuna suprotnost. Visok ton glasa muškarcima govori da je vaša žena veoma ženstvena, u dobroj formi, piše Večernji. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading