"To joj je životna škola": Roditelji naplaćuju ćerki stanarinu jer neće da uči

Vesti 15.11.2023 16:25 0

Roditelji iz Teksasa su odlučili da ćerki naplaćuju stanarinu pošto je odlučila da ne ide na fakultet.

roditelji

Printscreen/Instagram

Roditelji Erika i Kodi Arči su svoju odluku objavili na TikToku i izazvali raspravu na ovoj društvenoj mreži. Oni svojoj 19-ogodišnjoj kćerki mesečno stanarinu naplaćuju 200 dolara. Ona je završila srednju školu prošle godine i već je 1. juna platila prvu stanarinu. Majka Erika priznaje da joj se to činilo malo grubo, ali otac je bio odlučan, tako da ćerka od letos redovno plaća stanarinu svojim roditeljima.

 

@bar7ranch How do you feel about making your adult children pay rent to live at home? This is a REPOST from last year but since its on Fox Business News right now we thought we’d chat about it again! #Parenting #ParentsChargingRent #AdultChildren #DryHumor #Sarcasm #MarriageHumor #Marriage #CoupleTok #RanchTok #AgTok #KeepRanchin #KingOfTikTok #RanchLife #Ranch ♬ original sound - Bar 7 Ranch

 

"Mislim da je 200 dolara sitnica za život bez problema u roditeljskoj kući", kaže otac. "Više od toga i onako košta hrana koju pojede, a mislim da joj je ovo dobra škola za život uopšte", dodala je majka. Dok su neki korisnici ove društvene mreže podržali njihovu odluku i nazvali je "odgovornim i pametnim roditeljstvom", drugi su ih žestoko kritikovali.

"Vi ste odlučili da imate dete. Gde da ode ako ne u roditeljsku kuću?", "Majka me terala da plaćam 500 dolara mesečno da živim s njom, a to je bilo pre 20 godina. Novac mi nikada nije vratila, a jedino što je time postigla jeste to da sam i danas stalno u minusu i da joj zameram", pisali su neki.

Bonus video:

@najzena.rs Udruženje @asocijacija_mama_srbije i portal @najzena.rs , pokrenuo je novi video serijal „Naj mama“. One su pravi borci i majke sa velikim slovo “M” koje su svojim primerom pokazale šta nam svima znači bezuslovna ljubav. 💜 Darovati nekome organ i pokloniti mu život, ne poznaje veru ni opredeljenje, to je dokazala Branka Vasiljević koja je nakon pogibije dvadesetjednogodišnjeg sina, darovala njegove organe i produžila tri života. Njenu priču pogledajte na linku u opisu profila! 📲 . . . . #alo #aloonline #asocijacijamamasrbije #najzena #najzenasrbije #najmama #serijalnajmama #jednajemajka #fypシ #fyp #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading