Voimja oca i sina: Udala se za krpenu lutku, a sad je u nevolji jer je prevario, "ostajem sa njim zbog našeg sina"

Slobodanka Ćorić Vesti 13.11.2023 11:37 0

Saznala sam preko prijateljice koja mi je rekla da je videla Marsela kako ulazi u motel sa drugom ženom dok sam bila tri noći i tri dana u bolnici sa Marselinjom, našim sinom, koji je imao virus

krpena lutka

Printscreen/Instagram

Meirivone je započela svoju burnu romansu sa Marselom kada je njena majka napravila krpenu lutku nakon što je slušala kako se žali da nema s kim da pleše. Meirivone Rocha Moraes, 37, bila je spremna da proslavi svoju prvu godišnjicu sa krpenom lutkom Marselom, ali je ostala slomljenog srca nakon što je njena prijateljica videla Marsela u motelu sa drugom ženom.


A 18. decembra 2021. par je svoju vezu ozvaničio na svadbenoj ceremoniji kojoj je prisustvovalo 250 gostiju. Nedugo nakon venčanja, predstavili su još jednog člana svoje porodice – lutku Marselinja, na „kućnom porođaju” uz pomoć medicinske sestre i lekara, navodi Mirror.



Nažalost, brzo su se pojavili problemi u njihovoj vezi. Meirivone iz Brazila tvrdi da ona i Marselo sada spavaju u odvojenim sobama nakon što je otkrila da je vara sa drugom ženom. Sada je otvorila njihovu romansu u videu na TikTok-u, koji je prikupio 1,6 miliona pregleda i više od 120.000 lajkova.

„Saznala sam preko prijateljice koja mi je rekla da je videla Marsela kako ulazi u motel sa drugom ženom dok sam bila tri noći i tri dana u bolnici sa Marselinjom, našim sinom, koji je imao virus. Prvo sam mislila da laže, ali sam onda počela da tražim njegov mobilni telefon i videla razgovore, pa sam bila sigurna da me vara. Sve je negirao i rekao da me mnogo voli i tražio oproštaj', objasnila je ona.



Iako je u početku razmišljala da u potpunosti izbaci Marsela iz kuće, pristala je da ga pusti zbog dece, Kerol i Dijega, i njihove „bebe“ Marselina. „Htela sam da ga izbacim iz kuće, ali naše dete je još malo i u ovoj fazi bi mu veoma nedostajao otac. Takođe, ljubav koju osećam prema njemu me je naterala da oprostim, ne u potpunosti, ali mislim da ne bih mogla da živim bez svog muža. Moram da razgovaram sa njim, da jednom zauvek odluči da me više neće prevariti, a ako to ponovi, neću mu oprostiti“, zaključila je ona.
Komentari (0)
Loading