Krstarenje jeftinije od doma za stare: Penzioneri rezervisali 51 uzastopno krstarenje, uživali u životu čak 500 dana!

Vesti 03.10.2023 10:26 0

„To je naš stil života“

Par

Printscreen/YouTube/A Current Affair

Australijski par u penziji je bio na moru skoro 500 dana nakon što je rezervisao 51 uzastopno krstarenje. Na to su se odlučili jer je to bilo jeftinije od doma za stare.

Krstarenja i dalje traju

Marti i Džes Ansen krenuli su na svoje prvo krstarenje 16. juna 2022, nakon što su dve godine proveli u strogom karantinu zbog koronavirusa. Od tada nisu prestali sa krstarenjima. Do sada su rezervisali 51 putovanje, a na krstarenju bi želeli da provedu ukupno dve godine.

 

 

Par tvrdi da je jeftinije dve godine krstariti oko sveta nego platiti dom za penzionere. „To je naš stil života“, rekla je Džes za A Current Affair, a Marti je dodao: „Rekao sam turističkom agentu: 'Šta god da dođe, samo rezervišite.
 

Kako provode dane na brodu?

Par je i u mladosti uživao u krstarenjima, te su zato se odlučili na ovaj potez. Kažu da uvek imaju nešto da rade na brodu. Plešu, idu na večere i drago im je što imaju sobaricu. "Gde još možete da odete na večeru, na predstavu, na ples? Ove aktivnosti imate tokom celog dana", rekla je Džes, koja uživa u plesu, a Marti voli da upoznaje nove ljude. Par skoro svaki dan igra i stoni tenis, pijucka pivo na balkonu i uživa u pogledu. Što se tiče njihove porodice, vide ih kada zastanu u lukama blizu njihovih domova. "To je divan život", rekao je Marti.

 

Komentari (0)
Loading