Bivša ruska špijunka otkrila tajne zavođenja: Uz njena pravila ulovićete svakog muškarca koga poželite!

Vesti 02.10.2023 12:58 0

Alija Roza (37) je bivši agent KGB, a poznata je kao ženski Džejms Bond. Ona je ženama dala nekoliko saveta o tome kako da zavedu muškarca koji im se dopada, na osnovu svog iskustva u poslu kojim se bavila.

alija roza

Printscreen/Instagram

Roza je rođena u Rusiji, postala je ruska špijunka kada je bila tinejdžerka. Međutim, imala je aferu sa muškarcem od kog je trebalo da prikupi obaveštajne podatke pa je pobegla u Ameriku. Sada živi u Los Anđelesu i nikad se nije vratila u Rusiju.

Kaže da je stručnjak za psihologiju muškarca. U KGB-u je učila umeće zavođenja, uveravanja i neurolingvističkog programiranja. Zbog svega toga odlučila je ženama da otkrije tajne zavođenja muškaraca.

"Naučena sam kako brzo i lako da zavedem muškarca, uključujući i opasne kriminalce", pohvalila se u jednom intervjuu, piše „NY Post“. Ona sada drži kurs na tu temu koji naplaćuje 230 evra po satu.

 

 

Nije važno kako izgledate

"Kada želite nekoga da zavedete, krenite od sebe", kaže bivša špijunka. "Volite sebe i radite na izgradnji samopoštovanja. Muškarci će da se ponašaju prema vama onako kako se vi ponašate prema sebi."

Roza napominje da žene ne treba da se fokusiraju previše na svoj fizički izgled i da ne deluju previše dostupno muškarcu kojeg žele da privuku.

"Muškarci se ne brinu toliko o izgledu koliko o vašoj ličnosti, harizmi i seksualnosti. Nemojte da radite plastične operacije radi muškaraca i ne držite dijetu radi njih", rekla je.

 

 

Proučite svoju metu

Roza savetuje da pametno izaberete svoju "metu" i da ne gubite vreme na pogrešne muškarce.

"Ne gubite vreme na muškarce koji se nikada neće promeniti. Proučite svoje mete. Testirajte ih. Nemojte da očekujete da će se promeniti za godinu dana. Cenite sebe i svoju ličnost i krenite dalje," savetuje ona.

Pronađite muškarca sa kojim imate ista interesovanja. "Ako volite ljubitelje sporta, idite na sportske događaje, ako volite poslovne tipove, idite na konferencije. Zajednički interesi ujedinjuju ljude", tvrdi bivša špijunka.

 

Top 5 najvažnijih pravila:

1. Nikada ne dajte direktne odgovore na pitanja

2. Nikada ne spavajte s muškarcem na prvom sastanku
3. Obožavajte se u ogledalu da biste izgradile svoje samopouzdanje
4. Uzbudite se pre sastanka
5. Pretvarajte se da ste čuli nešto o muškarcu s kojim izlazite i neka nagađa šta je to.
Komentari (0)
Loading