Milioner zaprosio Kristinu, pa na proslavi veridbe uradio nešto brutalno: Ona u suzama, gosti u šoku, ne veruju šta slušaju

Jelena Vukelić Vesti 23.08.2023 13:33 0

talijanski bogataš vredan milione šokirao je sve na proslavi veridbe koju je organizovao u luksuznoj vili u Torinu.

shutterstock

Shutterstock

Naime, Massimo Segre (64) je priredio je veliku zabavu kako bi obavestio porodicu i prijatelje da planira da se venča sa 47-godišnjom Kristinom Sejmandi. Međutim, kada je preuzeo mikrofon, usledio je šok.

"Želim Kristini da dam slobodu da voli. Tačnije, da voli drugu osobu, advokata, do kojeg joj je očigledno stalo više nego do mene. Dragi Kristina, znam koliko si zaljubljena u njega. I znam da si pre njega bila u vezi sa mojim poznanikom", izgovorio je Massimo umesto ljubavnih zaveta.

 

 

Nakon toga je počeo da pokazuje fotografije svoje buduće supruge sa drugim muškarcima. Dok je on prelistavao fotografije, Kristina je panično gledala oko sebe, a gosti su bili u šoku.

"Nemojte misliti da mi je drago što ispadam budala pred svima vama. Srce mi je slomljeno", dodao je.

Bivšoj partnerki je poručio da povede svog ljubavnika na Mikonos, gde su planirali da idu zajedno, jer je putovanje već plaćeno.

Snimak ovog događaja je postao viralan na društvenim mrežama, nakon čega je Kristina dobila pretnje smrću. Za Times je izjavila da će tužiti bivšeg partnera zbog narušavanja ugleda. Veruje da je on organizovao snimanje događaja, što Massimo demantuje.

U isto vreme, on optužuje svoju bivšu partnerku za proneveru finansijskih sredstava. Pošto je ona bila direktorka nekoliko njegovih firmi, osim ljubavnih problema, pojavili su se i poslovni problemi.

Komentari (0)
Loading