Ovo se ne radi, ma koliko ga volele: Pametna žena nikad neće pristati na 5 stvari zbog muškarca

Slobodanka Ćorić Vesti 08.08.2023 14:00 0

Neke stvari su jednostavno nedopustive

žena

Shutterstock

Bez obzira koliko volite muškarca sa kojim ste, neke stvari su jednostavno neprihvatljive. Pametna žena nikada neće uraditi ove 5 stvari za svog partnera:

1. Finansijska pomoć

Svaka žena koja je finansirala muškarca gorko se kajala. Budite podrška kada je teško, ali nikada nemojte pristati da budete onaj koji će ga podržati.

2. Skupi pokloni

Nikada mu ne pokazujte svoju ljubav skupim poklonima. Ne pokušavajte da ga impresionirate trošenjem ogromne količine novca na njega, posebno ne na početku veze. Ovo će vašu vezu odvesti u pogrešnom pravcu. Novac nikada ne bi trebalo da bude merilo ljubavi.

3. Promena izgleda samo zato što on to želi

Gotovo je prirodno da žene menjaju svoj izgled prema onome što njihov partner voli. Suočimo se s tim, nema ništa loše u tome da potrošite malo dodatnog vremena na frizuru prije sastanka. To je prilika da naglasite svoju prirodnu lepotu i podignete samopouzdanje. Međutim, trebalo bi da budete samouvereni kada se pojavite pred njim u majici i farmerkama kao i kada se pojavite u onoj haljini koja mu se sviđa. Budi ti, budi svoj. Nikada ne menjajte izgled samo zbog muškarca, čak i ako ga volite najviše na svetu. Ako vas pritiska da se oblačite kako on želi, nosite frizuru koju voli ili na bilo koji način promenite svoje telo, on nije vredan vašeg vremena.

4. Odustati od svojih snova

Biti u vezi ne znači da treba da odustanete od svojih snova samo zato što se snovi vašeg partnera ne poklapaju sa vašima. Naprotiv! Pravi muškarac će vas podržati u svim vašim namerama.

5. Smišljanje izgovora za njega

Kada pogreši, ponekad sigurno ima dobar izgovor, ali nije na vama da mu to nadoknadite. Na taj način obmanjujete sebe i, u suštini, podržavate njegovo neprimereno ponašanje u nekim situacijama. Kad treba, slobodno lupite pesnicom o sto... Naravno, mislimo figurativno.

 
Tagovi: #žena #veza
Komentari (0)
Loading