Pitali smo muškarce kakve žene ih ne privlače: Odgovori su različiti, ali evo preko čega nikada ne bi mogli da pređu

Jelena Vukelić Vesti 29.05.2023 13:33 0

Pitali smo muškarce s kakvim ženama nikada ne bi bili u vezi, odgovori su više nego zanimljivi

par

Shutterstock

Svako od nas izbirljiv je na svoj način. Naročito kada je reč o ljubavi i vezama. Ono što možda "trpi" vaša prijateljica, vi ne bi za 10 života, i obrnuto, a isto važi i kada su u pitanju muškarci, zato smo ih pitali sa kakvim ženama nikada ne bi bili u vezi. 

Ivan (32): "Nikada ne bih bio u vezi sa ženom koja je nepouzdana i nesposobna da se obaveže. Pouzdanost i odanost su za mene ključne vrednosti u vezi."

Marko (27): "Ne bih mogao moga da budem sa devojkom koja ima višak kilograma. Meni je jako bitno kako izgledam, idem u teretanu, vodim računa o tome šta jedem, pa to očekujem i od devojke. 

Nikola (35): "Osoba koja je sebična i ne pokazuje saosećanje prema drugima ne bi mi bila privlačna za ozbiljnu vezu. Empatija je bitna za stvaranje zdravog odnosa."

Bojan (44): "Ja sam razveden i razveo sam se isključivo zbog tašte. Tako da nikad ne bih mogao da budem s devojom koja je patološki vezana za majku".

Stefan (25): "Arogantnost i oholost su osobine koje me odbijaju. Ne bih mogao biti sa ženom koja sebe smatra superiornom drugima i neprestano se hvali."

Dušan (42): "Žena koja nema ciljeve i ambicije u životu, i koja se ne trudi da napreduje i ostvari svoje snove, ne bi mi bila privlačna za dugoročnu vezu."

Nenad (31): "Nikada ne bih bio u vezi sa ženom koja je previše negativna i stalno se žali. Pozitivna energija i optimizam su mi važni u partnerstvu."

Iako su odgovori različiti, uočljivo je da muškarci ističu važnost karakteristika poput pouzdanosti, poverenja, komunikacije, empatije i samostalnosti kod žena. Takođe, negativne osobine kao što su ljubomora, sebičnost, nezrelost, arogancija i nedostatak ciljeva takođe se pominju kao faktori koji mogu od odbiju muškarce, ali činjenica je i da je fizički izgleda jako važan. 

 

Šta vi kažete na njihove odgovore?

Komentari (0)
Loading