15:40 Porodica „Oni su nepredvidivi“: Pitali su žene da li bi ostale same u šumi s medvedom ili muškarcem, odgovori su izazvali žestoku raspravu
20:51 Ispovesti "Za to sam se borio, godine odricanja i mučenja": Evo šta Srbi kažu zašto su singl (ANKETA)
09:00 Ispovesti Šta muškarci nikada ne bi voleli da saznaju? Ove informacije mogu da budu korisna nevernim ženama
13:33 Porodica Pitali smo muškarce kakve žene ih ne privlače: Odgovori su različiti, ali evo preko čega nikada ne bi mogli da pređu
22:00 Poznati "Nikada neću doći RANIJE na posao": Ana potkačila SVE koji trče pre vremena sa radom, i izazvala žestoku RASPRAVU!
20:47 Ispovesti Pitali smo žene u braku šta je NAJGORE što su prećutale muževima? Odgovori će vas iznenaditi, nije ono na šta ste prvo pomislili
14:07 Porodica Majka se na posao vratila PET dana posle porođaja: Kaže da je PORODILJSKO samo za lenštine, a evo šta o tome misle žene u Srbiji
21:22 Dom i saveti Pitali smo muškarce šta može da ih odbije kod žena kad dođe do "AKCIJE"? Milan se zbog jedne stvari više nikada nije javio devojci, a evo zašto bi svaka žena Petra poželela
13:50 Ispovesti "Ne treba iz pete brzine u rikverc": Muškarci priznali šta nikako ne mogu da objasne ŽENAMA, a mi smo se i smejale i šizele od odgovora
20:00 Porodica Pitala sam beogradske bake koji je to RECEPT za srećan brak: Konačno sam shvatila gde sam do sada GREŠILA (VIDEO)
16:00 Lepota i Moda Ponudili su joj 11.000 dinara da skine šminku pred novim dečkom: Pristala je a kada se približavala kraju procesa, ugledao je i RAZBESNEO sve ovim potezom!
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima