Trudna majka je krenula u šetnju sa decom, a onda je usledio ŠOK za sve: "Rekla sam im da zovu POMOĆ, svi su se UPLAŠILI"

Vesti 01.04.2023 15:59 0

Mama krenula u šetnju sa decom po najtoplijem danu, a onda je odjednom počeo porođaj

Trudna majka je krenula u šetnju sa decom, a onda je usledio ŠOK za sve: "Rekla sam im da zovu POMOĆ, svi su se UPLAŠILI"

Printscreen/Facebook

 

Kristi Not (33) je 19. jula prošle godine jednog od natoplijih dana ovog leta u Velikoj Britaniji, izvela svojih petoro dece u šetnju plažom kada se desilo nešto neplanirano. Ona je u osmom mesecu trudnoće sa 6. detetom kada je osetila na sred plaže da porođaj kreće. 

Kristi je tog dana trebalo da leži u hladovini svog doma, ali je zbog prevelikih vrućina u poslednjem trenutku otkazan školski izlet predviđen za sve mališane. Njen suprug koji je inženjer telekomunikacija je bio na službenom putu, pa je pozvala prijateljicu da joj pomogne da decu odvede na plažu, ali je prijateljica ostala zablokirana u saobraćaju.

Kristi je tako sa petoro dece i stomakom do zuba krenula sama na krcatu plažu. Ona je rekla deci da uđu polako u vodu i savila se da raširi peškir kada je osetila da joj je vodenjak pukao.

Još nisam stigla ni guzicu da stavim na pesak! - rekla je ova mama, a preneo Daily Mail.

Žena pored mene mi je rekla da su bolničari na vezi rekli da skinem sve sa donjeg dela. U tom trenutku bilo je dosta ljudi, ali u takvoj sam bila agoniji od bolova da me nije bilo briga ko gde više gleda -

Za kratko vreme došla je obalska straža i spasioci koji su rasterali nepotrebni narod koji je samo posmatrao predstavu i zaklonili su Kristi pruživši joj koliko-toliko privatnosti.

 

Moja deca su mi bila velika uteha i neprestano su mi pričali kako će sve biti u redu -

I kada je Krsiti pomislila da će svog sina definitivno roditi na plaži Aberavon, stigla je Hitna pomoć i prevezla je u bolnicu. Tamo njenim mukama ipak nije bio kraj. Dobila je informaciju da se grlić materice zatvara i da će morati da indukuju porođaj. Posle porođaja je nastupilo obilno krvarenje koje je uspešni tim lekara ipak regulisao na kraju. 

- Sva sreća je što je na kraju završila u bolnici - rekao je jedan od lekara.

Sin koji je rođen je bio težak 2.300g kao što je Kristi i predvidela, a nazvan je Taner-Džeks Gregori Not. 

BONUS VIDEO

 
 

 

Komentari (0)
Loading