16:58 Ispovesti Muž (51) joj plaća 100 evra nedeljno da mu kuva i čisti: "Mogu samo da me mrze, ja obožavam da služim supruga"
13:30 Ispovesti Bivša domaćica otkrila "mračnu stranu" tradicionalnog načina života: Ovo je bio ključni momenat kad joj je sve "preselo"
13:28 Ispovesti Anabela obožava da služi muža: Napustila posao da bi bila domaćica, uživa dok kuva i čisti, nikad nije bila srećnija
19:49 Ispovesti "Moj posao je da služim muža": Ona nije očajna domaćica, voli da kuva i čisti, iako je raspored obaveza stresan
12:28 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica": Alisi (28) koja tvrdi da su žene blesave što idu na posao, hejteri žestoko uzvratili
12:54 Ispovesti "Moj muž od mene očekuje jedno i vrlo je zahtevno": Bogata domaćica otkrila stvarnost koja se krije iza raskošnog života
16:05 Ispovesti Bila je najlepša žena u državi i buduća doktorka: Donela je šokantnu odluku, zbog koje je svi nazivaju GLUPOM!
11:06 Dom i saveti Omekšivač ne služi samo za pranje VEŠA: Njegova namena je OGROMNA, a jedna će vas posebno iznenaditi
19:30 Dom i saveti Sa ovom smesom pokušajte da OČISTITE prljave cevi: Neutralisaće neprijatne MIRISE i otpušiti ih!
09:00 Dom i saveti Skoro svako domaćinstvo poseduje VARJAČE, a znate da su one lego PRLJAVŠTINE: Ovo je JEDINI način da se pravilno operu!
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale