11:00 Porodica Žena otkrila da joj suprug plaća za brigu o kući: Nedeljno zaradi oko 2500 evra, otkrila je i svoje "tarife"
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!
12:26 Ispovesti "Nezaposlena sam majka dvoje dece i želim da mi kupite auto i kuću": Mlada domaćica ima neobične zahteve, a evo zašto smatra da to zaslužuje
16:58 Ispovesti Muž (51) joj plaća 100 evra nedeljno da mu kuva i čisti: "Mogu samo da me mrze, ja obožavam da služim supruga"
13:30 Ispovesti Bivša domaćica otkrila "mračnu stranu" tradicionalnog načina života: Ovo je bio ključni momenat kad joj je sve "preselo"
13:28 Ispovesti Anabela obožava da služi muža: Napustila posao da bi bila domaćica, uživa dok kuva i čisti, nikad nije bila srećnija
19:49 Ispovesti "Moj posao je da služim muža": Ona nije očajna domaćica, voli da kuva i čisti, iako je raspored obaveza stresan
12:28 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica": Alisi (28) koja tvrdi da su žene blesave što idu na posao, hejteri žestoko uzvratili
12:54 Ispovesti "Moj muž od mene očekuje jedno i vrlo je zahtevno": Bogata domaćica otkrila stvarnost koja se krije iza raskošnog života
16:05 Ispovesti Bila je najlepša žena u državi i buduća doktorka: Donela je šokantnu odluku, zbog koje je svi nazivaju GLUPOM!
13:53 Dom i saveti Nema šta ne čisti: Za savršeno blistav dom potrebna je samo jedna namirnica, skroz je prirodna i svi je imamo u kuhinji
13:32 Poznati Da li je to kraj ljubavi? Princ Vilijam angažovao advokata koji je Dajanu razveo od kralja Čarlsa
13:05 Porodica Ključni običaji za Uskrs: Šta se ne sme jesti i šta treba uraditi da u kuću uđu sreća i blagostanje
12:42 Ispovesti Znate li čije je ovo sin? Tata mu je legendarni fudbaler kog svi obožavaju, a on je isti majka!
12:18 Lepota i Moda Ima 90 godina i izgleda kao devojka: Nikada nije išla "pod nož", a koristi samo ovu jeftinu kremu za negu lica i kože
11:55 Zdravlje Ovaj čaj pijemo gotovo svakog dana, a niko ne priča koliko je opasan: Uništava jetru i nervni sistem