12:26 Ispovesti "Nezaposlena sam majka dvoje dece i želim da mi kupite auto i kuću": Mlada domaćica ima neobične zahteve, a evo zašto smatra da to zaslužuje
16:58 Ispovesti Muž (51) joj plaća 100 evra nedeljno da mu kuva i čisti: "Mogu samo da me mrze, ja obožavam da služim supruga"
13:30 Ispovesti Bivša domaćica otkrila "mračnu stranu" tradicionalnog načina života: Ovo je bio ključni momenat kad joj je sve "preselo"
13:28 Ispovesti Anabela obožava da služi muža: Napustila posao da bi bila domaćica, uživa dok kuva i čisti, nikad nije bila srećnija
19:49 Ispovesti "Moj posao je da služim muža": Ona nije očajna domaćica, voli da kuva i čisti, iako je raspored obaveza stresan
12:28 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica": Alisi (28) koja tvrdi da su žene blesave što idu na posao, hejteri žestoko uzvratili
12:54 Ispovesti "Moj muž od mene očekuje jedno i vrlo je zahtevno": Bogata domaćica otkrila stvarnost koja se krije iza raskošnog života
16:05 Ispovesti Bila je najlepša žena u državi i buduća doktorka: Donela je šokantnu odluku, zbog koje je svi nazivaju GLUPOM!
11:06 Dom i saveti Omekšivač ne služi samo za pranje VEŠA: Njegova namena je OGROMNA, a jedna će vas posebno iznenaditi
19:30 Dom i saveti Sa ovom smesom pokušajte da OČISTITE prljave cevi: Neutralisaće neprijatne MIRISE i otpušiti ih!
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši