12:28 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica": Alisi (28) koja tvrdi da su žene blesave što idu na posao, hejteri žestoko uzvratili
12:54 Ispovesti "Moj muž od mene očekuje jedno i vrlo je zahtevno": Bogata domaćica otkrila stvarnost koja se krije iza raskošnog života
16:05 Ispovesti Bila je najlepša žena u državi i buduća doktorka: Donela je šokantnu odluku, zbog koje je svi nazivaju GLUPOM!
11:06 Dom i saveti Omekšivač ne služi samo za pranje VEŠA: Njegova namena je OGROMNA, a jedna će vas posebno iznenaditi
19:30 Dom i saveti Sa ovom smesom pokušajte da OČISTITE prljave cevi: Neutralisaće neprijatne MIRISE i otpušiti ih!
09:00 Dom i saveti Skoro svako domaćinstvo poseduje VARJAČE, a znate da su one lego PRLJAVŠTINE: Ovo je JEDINI način da se pravilno operu!
15:48 Dom i saveti Omekšivač nije samo za ODEĆU: Evo par načina kako da ga upotrebite i u druge svrhe!
11:45 Lepota i Moda Dizajnerski SAKO od 2.000 evra, Maša je kupila za 400 DINARA: Svi se pitaju kako joj to uspeva, a evo u čemu je fora
15:16 Zdravlje Doktor upozorava: Ovaj predmet u kuhinji niko ne pere, a na njemu najčešće živi salmonela
14:57 Dom i saveti Skupo će da nas košta: Majstor otkrio 8 stvari koje nikako ne smeju da završe u odvod od sudopere
14:45 Ispovesti Slučajan susret promenio je sve: „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“
13:56 Ispovesti "Mrzim muškarce koji nemaju pare": Priča ove Beograđanke, koja živi 200 na sat, će vas razbesneti
13:40 Zdravlje Zlatni rudnik zdravlja: Jedan čaj ima 50 puta više vitamina C od limuna, ali samo ako se kuva na ovaj način