Snimila je svog muža dok SPAVA: Ono što mu se dešava noću užasava je svaki put (VIDEO)

Vesti 26.01.2023 13:05 0

Tiktokerka Pejton Vidmar je objavila video na kojem njen muž spava. Iako se na snimku čuje hrkanje muškarca, čini se da ne spava. Supruga priznaje da je svaki put uplaši onog što mu se dešava noću

Snimila je svog muža dok SPAVA: Ono što mu se dešava noću užasava je svaki put (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Video je do sada prikupio preko 37 miliona pregleda. Snimak neobičnog spavanja čoveka kruži internetom. To je retko stanje.

Pejton Vidmar je na svom TikToku pokazala kako njen muž spava. Ispostavilo se da čovek spava širom otvorenih očiju. Takva bolest može biti posledica problema sa inervacijom lica, povreda ili zloupotrebe psihoaktivnih supstanci.

Žena je, i pored smeha koji ju je pratio dok je ovekovečila ovaj momenat, na kraju snimka priznala da se užasava svaki put kada se to dogodi.

Njen muž spava širom otvorenih očiju. Uplaši je svaki put

Tiktokerka je udobno ležala u krevetu, ali kada je uperila kameru u svog supruga, ispostavilo se da su mu oči širom otvorene. Cela situacija je izgledala veoma neobično.

Neki korisnici interneta bili su šokirani ovakvim načinom spavanja. Plakao bih“, prokomentarisao je jedan od njih. Drugi su to tretirali kao šalu. „Izgleda da će vam reći dobar trač“, napisao je jedan korisnik.

Bilo je i komentara koji ukazuju da se neke žene susreću sa sličnim problemom. "Moj muž ima istu stvar. Kada smo prvi put počeli da izlazimo, nije mi ništa rekao. Prvi put kada sam videla njegove oči širom otvorene noću, pomislila sam da je mrtav", napisala je žena.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading