Pitala sam beogradske bake koji je to RECEPT za srećan brak: Konačno sam shvatila gde sam do sada GREŠILA (VIDEO)

Vesti 26.01.2023 20:00 0

Neki odgovori koje sam danas dobila su me naterali da se zapitam koji je prag moje tolerancije i da li sam spremna da se žrtvujem za nekoga i da li imam potrebno "trpilo", da citiram jednu baku, za drugu osobu

Pitala sam beogradske bake koji je to RECEPT za srećan brak: Konačno sam shvatila gde sam do sada GREŠILA (VIDEO)

Naj žena

Mi mladi u današnje vreme imamo velikih problema sa pronalaženjem "prave ili pravog". Bračni parovi se brže razvedu nego što su u vezi i braku bili ukupno. Još ni kredit za svadbu nisu isplatili, a već je otišao svako na svoju stranu.

Kada pogledam naše bake i deke, zapitam se gde to mi grešimo. Da li smo mi pametniji ili gluplji ili nam je ovaj tempo života pokidao sve živce pa ne možemo ni sebe da tolerišemo, a kamoli nekog drugog.

Neki odgovori koje sam danas dobila su me naterali da se zapitam koji je prag moje tolerancije i da li sam spremna da se žrtvujem za nekoga i da li imam potrebno "trpilo", da citiram jednu baku, za drugu osobu.

Mislim da će vam bake mnogo bolje objasniti kako se dolazi do kompromisa, ljubavi i sloge ali i koliko su strast i intimni odnosi važni za skladan brak. 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading