Pogledajte ova DVA filma koja će vas INSPIRISATI da krenete u potragu za srećom

K.Ć. Vesti 12.04.2022 16:13 0

Napravili smo selekciju filmova koji dokazuju da je sreća moguća, samo morate odlučiti šta zaista želite i pogledati oko sebe

Pogledajte ova DVA filma koja će vas INSPIRISATI da krenete u potragu za srećom

Shutterstock

"Eat Pray Love" Rajana Marfija

Pogledajte ova DVA filma koja će vas INSPIRISATI da krenete u potragu za srećom

Printscreen/Youtube

 

Kako ponekad želimo da pobegnemo od svakodnevice, nađemo neku razonodu! Promenite bar nešto, pobegnite na ulicu iz uobičajenog prostora, udahnite gradski vazduh. Junakinja Džulija Roberts, užasno uplašena promena (kao, verovatno, svi mi, ili bar dobra polovina), ipak odlučuje da krene na dugo putovanje bez jasnog plana, znajući samo približni put: odlično rešenje da konačno odlučite sa onim što zaista želite.

Elizabet Gilbert putuje prvo u Italiju, gde uči sve zamršenosti najukusnijeg jezika na svetu, kao i najukusniju kuhinju na planeti, zatim u Indiju da bolje upozna sebe, i na kraju do mora da završi njeno grandiozno putovanje pod šumom surfa. Ipak, ne uspeva da se opusti na obali, jer je pred njom najvažnija avantura koja se može desiti samo slobodnoj (usamljena nije prava reč) ženi – ljubav.

"Pisma Juliji" Gerija Vinika

Romantična, dirljiva tragikomedija, sa zadivljujućim pogledom na Italiju i očaravajućom, uprkos prividnoj jednostavnosti, ljubavnom pričom koja se ne bi mogla dogoditi da nije bilo spleta okolnosti. Sofija je mlada Amerikanka koja je otišla u Veronu po svog verenika, kuvara, a iz besposlice, dok njen ljubavnik danima nestaje u kuhinji, Sofija se pridružuje grupi dobrovoljaca. Žene odgovaraju na pisma Juliji, bez ikakvog razloga, jednostavno iz želje da usade bar malo nade u slomljena srca. Odjednom je u Sofijinim rukama pismo starije Engleskinje - ona ​​govori o neostvarenoj ljubavi.

Sama Sofija (ili Julija) će morati da odgovori na sva ova pitanja, glavna stvar je da ne zakasnite na sastanak sa svojom sudbinom.

Komentari (0)
Loading