Tviteraši su "ODLEPILI" kada su videla da je sastavila "UPUTSTVA" za novu devojku: "Neka ti je srećno sa mojim BIVŠIM"

Vesti 10.09.2021 19:10 0

Iako je raskid sam po sebi stresan i iscrpljujuć, svi možemo da se složimo da je apsolutno najgora stvar videti bivšeg partnera kako bez problema ulazi u novu vezu

Tviteraši su "ODLEPILI" kada su videla da je sastavila "UPUTSTVA" za novu devojku: "Neka ti je srećno sa mojim BIVŠIM"

unsplash.com

Dok se mnoge žene svojih bivših ne žele ni prisećati, druge su odlučne u tome da im ostanu prijateljice. To je dokazala i žena koja je bivšem dečku, Džejkobu, pomogla u odnosu s novom devojkom, piše "24sata.hr".

Novoj devojci svog bivšeg dečka napisala je nekoliko saveta, a na njegovim mana nije štedela. Na spisak je stavila nekolicinu njegovih najdražih stvari poput omiljene boje i pića, ali je i buduću dragu upozorila na neke stvari.

Tviteraši su

Printscreen

 

 

- Omiljeni sladoled mu je sa komadićima čokolade, a najdraže pivo Korona, obožava da jede, a dok spava voli da radi klima pa uzmi ćebe kad ideš kod njega jer će ti biti hladno. Ako želiš da mu nešto kupiš, najdraža mu je boja crvena - napisala je.

Osim toga novoj devojci bivšeg dečka poručila je i šta bi trebalo da ignoriše.

- Nemoj da se vređaš ako on sedi ispred TV-a celu noć i nemoj dovršavati serije na Netfliksu bez njega.

Džejkob je listu objavio na svom Tviter profilu.

- Moja bivša devojka je napisala ovo za mene i to je bukvalno najbolja stvar koju sam dobio u životu - napisao je.

Dok je jedne postupak njegove bivše devojke osvojio, drugi veruju kako je samo htela da mu napakosti. Komentarisali su tako razne stavke, a jednu posebno.

- Ljudi će ti stalno pričati negativno o njemu, ali to ignoriši, nije vredno svađe.

- Veličina njegovih cipela varira, dok igra košarku potreban mu je veći broj, a inače nosi manji pa nemoj da šiziš, voli masažu leđa pa se pripremi na grčeve koje ćeš dobiti. Budi spremna da ćeš nekad veče provesti s njim dok pije i gleda TV i to je sve što ćete raditi. Voli kad možeš da piješ i družiš se samo s njim i njegovim prijateljima. Soba mu je uvek u neredu pa se ili navikni ili mu pomozi da je pospremi, ne postoji treći način - samo su neke od odrednica koje su mnoge začudile jer ne znaju jesu li napisane kao upozorenje ili pretnja.

- Da mi neko da pismo koje je napisala njegova bivša bili bismo odmah gotovi. Ne bih ni izlazila s nekim ko o tome tvituje - glasio je jedan od komentara, a druga korisnica je dodala: "Svaka žena bi bila srećna da te izbegne".

U nastavku popisa nekoliko je saveta koji su drugima rastopili srce.

- Kad ima teške dane samo budi tu za njega i ne uzrokuj mu dodatni stres. Veseli ga odlazak u park s trampolinama i na licu mu je veliki osmeh jer on je u duši samo dete. Najvažnije je da ga voliš, jer zadnje što želi da čuje je da si se spetljala s nekim. Nauči kako da se nosiš s velikim preprekama koje ti se nađu na putu, a to je tačka na kojoj sam ja "zeznula". On je savršen i nadam se da si ti "ta" o kojoj oduvek govori.

Zbog toga su usledili pozitivni komentari.

- Zna toliko o tebi jer je obraćala pažnju, jer te volela dovoljno da zna sve o tebi. Želela bih da je barem jedan od muškaraca s kojima sam izlazila znao barem pola toga o meni. Ovakve stvari se ne događaju dovoljno često - napisala je jedna korisnica Tvitera.

Mnogi su pak komentarisali kako su i sami dobili slične odrednice od svojih bivših devojaka pa su fotografije objavili na svojim profilima.

Debata se tako nastavlja jer dok neki pišu da njegova bivša djevojka samo želi da on bude srećan, drugi veruju da ga još uvek voli i da ga nije prebolela.

Komentari (0)
Loading