SAMOHRANOJ MAJCI PRETI ZATVOR: Optužili su je zbog stvari koju SVAKODNEVNO RADIMO!

Vesti 23.02.2022 09:09 0

Izuzetno je teško balansirati izmešu roditeljstva i posla, posebno ako ste samohrana majka petoro dece

SAMOHRANOJ MAJCI PRETI ZATVOR: Optužili su je zbog stvari koju SVAKODNEVNO RADIMO!

Shutterstock

U većini domaćinstava uobičajena je praksa da starija deca čuvaju svoju mlađu braću i sestre. Na kraju krajeva, dadilje su skupe, pa ako imate dete koje je dovoljno staro i zrelo da se brine o svojoj braći i sestrama nekoliko sati, zašto to ne iskoristiti? Mnogo je prednosti da vaša deca čuvaju decu umesto vas: pokazuje im da im verujete i uči ih odgovornosti.

Jedna majka iz Džordžije,  Melisa Henderson ostavila je svoju 14-godišnju ćerku Linli da  pričuva ostalu decu na početku pandemije kada je morala da ide na posao, a vrtić njenog mlađeg sina bio je zatvoren. Jedno dete je uspelo da odluta na15 minuta, a  ona je sada  suočena sa krivičnim prijavama i mogućim zatvorom.

Ovo, inače nije bio prvi put da je Linli čuvala svoju mlađu braću i sestre. 


Linli je u to vreme bila pratila časove onlajn. Dok je bila na času, Tadej je primetio jednog od njegovih prijatelja napolju i izašao da se igra sa njim, a da nije prethodno pitao sestru. Odlutao je ulicom do kuće svojih prijatelja. Linli je shvatila da je nestao ubrzo nakon toga i pronašao ga je 10 do 15 minuta kasnije u kući svog prijatelja. Nažalost, mama njegovog prijatelja je već pozvala policiju kada je Linli stigla.


Naravno, Melisa je pozvana na lice mesta gde je policija preuzela njene podatke. Dve nedelje kasnije, međutim, potpuno nenajavljeno, pet policijskih automobila pojavilo se ispred njene kuće. Policija ju je uhapsila ispred dece i odvela u stanicu. Njen bivši muž je morao da je izbavi iz zatvora. Ona se sada suočava sa optužbama, a moguće je i da je očekuje kazna u trajanju od godinu dana zatvora.
 

Komentari (0)
Loading