Dve bliznakinje se udale za blizance: Sada su parovi dobili DECU i ŠOKIRALI! Da li je ovo uopšte MOGUĆE?

M. G. Vesti 19.02.2022 15:48 0

Parovi su se venčali istog dana, pa čak žive i u istoj kući...

Dve bliznakinje se udale za blizance: Sada su parovi dobili DECU i ŠOKIRALI! Da li je ovo uopšte MOGUĆE?

Printscreen/ Instagram

Britani i Brajana su jednojajčane bliznakinje koje su se udale za jednojajčane blizance Džoša i Džeremija Saljersa i potom su rodile decu u razmaku od nekoliko meseci jedna od druge. Na Instagramu su objavile fotografije svojih sinova i u opisu istakle da su oni "rođaci, genetska braća i kvartarni blizanci".

Mnogi pratitelji su se uskomešali u komentarima, pitajući se kako je to moguće. Jedna osoba je objasnila: "Njihove majke i očevi su jednojajčani blizanci. Oba para roditelja dobila su decu. Identičan DNK stvorio je oba dečaka."

 

 

"Kada bi ova porodica napravila DNK test porekla, to bi pokazalo da su ove bebe braća, a ne rođaci!"

Parovi su imali zajedničko venčanje 5. avgusta 2018. godine, žive u istoj kući u Virdžiniji u SAD-u, a sada zajedno proširuju svoje porodice. Parovi su vest o trudnoći objavili na zajedničkoj Instagram stranici.

 

 

"Pogodite šta!? OBA para očekuju bebu!" Oduševljeni smo i zahvalni što smo doživeli preklapanje trudnoća i što možemo da podelimo ovu vest sa svima vama! Naša deca neće biti samo rođaci, već i potpuna genetska braća i sestre. Jedva čekamo da ih upoznamo i da se upoznaju", napisali su.

Iako je zajednička trudnoća bila šok za mnoge, sestre su za "Australia's Today" rekle da su planirale da zatrudne u isto vreme. Na pitanje hoće li "zakazati" svoje činove vođenja ljubavi kako bi to uspele, Brajana je priznala da bi to bilo idealno.

 

 

"Zajedno smo doživeli većinu prekretnica u životu, rođendane, dobijanje vozačke dozvole, diplome i naše dvostruko venčanje. Ovo bi bio sledeći veliki događaj i voleli bismo da ga doživimo zajedno", rekla je Britani.

To im se i ostvarilo, pa su sada ponosni roditelji mališana sa plavim očima po imenu Džet i Džeks koje često fotografišu i postavljaju na svoje društvene mreže.

 

Komentari (0)
Loading