Njegovu objavu svi dele: SNALAŽLJIVI tata otkrio TRIK pomoću kog deca redovno SREĐUJU sobe

Vesti 05.05.2023 09:00 0

Ovaj tata nikako nije uspeo svoje tinejdžere da natera da redovno čiste i sređuju sobu, a onda se dosetio trika koji su ljudi na društvenim mrežama proglasili genijalnim

Njegovu objavu svi dele: SNALAŽLJIVI tata otkrio TRIK pomoću kog deca redovno SREĐUJU sobe

Shutterstock

Roditelji većine tinejdžera znaju kako je teško naterati ih da srede i očiste svoju sobu u kojoj gomilaju odeću, prljave tanjire ili hranu. Sa istim problemom susreo se i tata Čad Mekhant koji kaže da je svakodnevno decu upozoravao na to da moraju da pospreme za sobom.

Nedavno je na Fejsbuku podelio post koji je oduševio mnoge. Uspeo je da se reši problema sa spremanjem, tako što je kupio kesu crnog pirinča, verovali ili ne, prenosi "DailyRecord".

- Dakle, i ja imam decu tinejdžere. Stalno se svađamo oko toga ne treba da jedu u svojoj sobi i da treba da vraćaju prljave sudove u kuhinju. Zapretio sam im da će im se useliti miš, što će dovesti do useljavanja još njegovih prijatelja u kuću. Umorio sam se od ponavljanja jednog te istog i odlučio sam da im dam lekciju - objašnjava tata.

On je objasnio da je dočarao svoju ideju tim što je posipao crni pirinač po njihovim sobama. Pirinča je bilo po ormarima, krevetu, iza nameštaja, a ideja je bila da to sve liči na izmet od miša.

Ponosni tata je istakao da nakon toga više nikada nije video neurednu sobu kod svoje dece.

- Kupio sam u prodavnici pakovanje crnog pirinča i zrna posuo po njihovom ormaru, pod krevetom. Izgledalo je kao mišji izmet. Prepali su se, i ne moram posebno da ističem, ali više nemamo problem sa čišćenjem sobe - objasnio je Čad.

Njegov post na društvenim mrežama podeljen je više od 87.000 puta, a zahvalni roditelji ga hvale u komentarima govoreći kako će i sami da probaju trik. Neki su ga prozvali genijalcem, drugima je snalažljiv, a većina kaže da je duhovit.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading