Nasmejala preko 3 miliona ljudi: Devojčica smislila genijalan razlog zašto ne može da radi domaći, ovo je šou program!

Vesti 12.10.2024 20:59 0

Mama je odmah znala o čemu je reč...

devojčica

Printscreen/TikTok/alongcameabby3

Počela je škola, i znate šta to znači? Tone i tone domaćih zadataka i male umorne glave koje moraju da se nose sa svim tim gomilama informacijama. Ponekad žele da samo malo odmore. 

Neki od njih se svim snagama bore za taj jedan dan kada će mama reći: ,,Ne moraš u školu danas. Možeš da ostaneš kod kuće". To je jedan od najboljih osećaja na svetu, jer budimo iskreni, niko ne obožava da ide u školu.

dete

Shutterstock

 

Takva je i jedna devojčica koja je po svaku cenu želela da ubedi mamu da se ne oseća dobro kako ne bi morala da radi domaći zadatak. Njen video je nasmejao preko 3 miliona pratilaca na TikTok-u.

Kada pogledate video biće vam sve jasno. Ova malena devojčica je prosto neodoljiva i jako pametna. Njen postupak vraća u detinjstvo.

Jako sam bolesna

Ona je a početku video snimka rekla da nije dovoljno bolesna da bi otišla kod doktora i nije dovoljno bolesna da ne ode u prodavnicu igračaka. Međutim, previše je bolesna da radi bilo šta drugo.

,,Znaš šta? Ja zapravo kao da nemam kosti. Ne mogu ništa da zgrabim. Ne mogu ni da mnogo pomeram noge," rekla je devojčica.

Njena mama, koja je snimala ovaj razgovor, je rekla: ,,Znači ne možeš ni da uzmeš olovku?"

Devojčica se složila, a onda demonstrirala svoju slabost. Uzela je vafl i odmah ga ispustila iz ruke. 

Mama je odmah znala o čemu je reč.

 

@alongcameabby3

Not sick enough #fyp #sick #school #funny #feelbetter ♬ original sound - Along Came Abby

 

,,Mislim da sam i ja ranije bolovala od te bolesti," priznala je mama, i nastavila: ,,Mislim da su i ostala moja deca imala bolest koju ti imaš." 

,,Pa, kako sam je dobila? Gde sam je pokupila?", upitala je devojčica.

Mama je odgovorila da je u pitanju ,,ne želim da radim domaćitis". Ovo je nasmejalo devojčicu, kao i mnogobrojne pratioce u odeljku za komentare.


Jeste li i vi imali sličnu situaciju kada ste bili mali?

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Dečiji rođendani u Dubaiu se slave skroz drugačije, evo šta sve deca mogu da rade #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading