Labrador nasmejao ljude reakcijom: Kada se štene popelo na kauč, njegov pogled je bio urnebesan!

Vesti 07.10.2024 16:37 0

Vlasnica je jednom prilikom uspela da snimi reakciju svog labradora na štene.

labrador

Printscreen/TikTok

Labrador baš i ne obožava štene jazavičara koje je nedavno postao novi član porodice. Vlasnica je jednom prilikom uspela da snimi reakciju labradora na štene, a video je objavila na Tik Toku. Snimak ima više od 400 hiljada pregleda.

Labrador je šokiran

Na viralnom video snimku možemo videti da labrador nije srećan što su njeni vlasnici nabavili stepenice za novog ljubimca. To je štene koje sada može da se penje na kauč koji je bio sigurno utočište labradora. Labrador na snimku ima šokiran izraz lica i prvo gleda štene pa svoju vlasnicu, jer mu nije jasno šta se događa.

 

 

Štene je došlo u labradorov prostor

"Male stepenice nabavila sam istog dana kada sam snimila taj video, tako da je to bio prvi put da se štene popne na kauč", objasnila je vlasnica. "Mislim da je to razlog zašto je labrador u šoku. Kauč je bio njegovo sigurno utočište gde se skrivao od štenca, a on je onda došao u labradorov prostor." "Ovo je urnebesno. Oči labradora sve govore", "To je bilo njeno utočište", "Definitivno se oseća izdato", samo su neki od komentara ispod viralne objave.

Bonus video:

 

@najzena.rs Tri znaka koja imaju anđela čuvara! Da li ste među njima? #žena #najžena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading