Knjiga ,,Moja prva trudnoća" za sve buduće mame: Na jednom mestu, odgovori na sva vaša pitanja

N.Ž. Vesti 04.10.2024 19:00 0

Knjiga "Moja prva trudnoća", koja je obogaćena predivnim ilustracijama i savetima devet stručnjaka iz različitih oblasti

promocija

Promo

Knjiga ,,Moja prva trudnoća" koja je već privukla veliku pažnju budućih majki, predstavlja detaljan vodič kroz sve faze trudnoće – od prvih simptoma, pa sve do postporođajnog perioda. Ona promoviše aktivan životni stil trudnica uz vežbanje, balansiranu ishranu i psihofizičku pripremu.

Nakon velikog uspeha sa prethodnim izdanjem ,,Moj prvi zalogaj", koje je postalo nezaobilazan vodič za uvođenje nemlečne ishrane kod beba, izdavači Finesa i centar drGifing se sa novom zajedničkom knjigom fokusiraju na podršku budućim majkama tokom trudnoće, stavljajući naglasak na stručne savete i praktične preporuke za sve aspekte ovog posebnog perioda.

promocija

Promo

 

Knjiga ,,Moja prva trudnoća", koja je obogaćena predivnim ilustracijama i savetima devet stručnjaka iz različitih oblasti poput ishrane trudnica, fizičke aktivnosti, dojenja, očuvanja zdravlja majke i bebe, kao i emocionalne podrške i pripreme za porođaj.

 

promocija

Promo

 

Promociju su otvorile urednice knjige, Lidija Maričić iz Izdavačke kuće Finesa i Jovana Vasiljević iz Centra drGifing, koje su istakle važnost pružanja stručne podrške trudnicama i roditeljima.

Promo

 

Veliki fokus u knjizi stavljen je na fizičku aktivnost i na to kako ona dovodi trudnicu u dobro stanje. „Naša divna dula Mirjana Gnjatić je opisala sve te divne Yoga Asana položaje u kojima možemo da se povežemo sa nama samima, ali i da se povežemo sa bebom i da budemo u dobrom stanju, poletne, energične i voljne. Zatim smo sa Aleksandrom Vranašević predstavili vežbice u postporođajnom periodu i istakli koliko su one važne za oporavak žene.“ , dodala je urednica knjige Lidija Maričić.

promocija

Promo

 

Preostale autorke ove knjige su Gordana Miriam Petrović – specijalista tradicionalne kineske medicine i akupunkture, Snežana Nikolić – sertifikovani hipnoterapeut, Svetlana Đorđević – babica i praktičar transakcione analize i Gordana Pecić - specijalista ginekologije i akušerstva.

 

Primerci knjige će se deliti i na Instagram stranici Naj Žene. Pratite naš profil za više informacija.

 

 

Tagovi: #trudnoća
Komentari (0)
Loading