Za pare će sve zaboraviti: Prevarena žena fudbalera traži ogroman novac da mu oprosti što je s ljubavnicom dobio dete

Vesti 30.09.2024 16:17 0

Poznatom fudbaleru je supruga dala ultimatum. Traži mu više miliona evra za pomirenje.

žena

Printscreen/Instagram

Prevarena supruga fudbalera Kajla Vokera koji igra u klubu „Mančester siti“, Eni Kilner, daće još jednu šansu svom braku pod uslovom da joj on da polovinu svog bogatstva, odnosno oko 18 miliona evra!

Dobio dete sa ljubavnicom

Bračni par ima ima četvoro dece, a fudbaler je s ljubavnicom Lorin dobio još jedno - ćerku. Izvori bliski paru tvrde za strane medije da su se Voker i njegova supruga dogovorili da sklope finansijski ugovor. "Rekla mu je da će razmisliti o pomirenju samo ako joj prvo da polovinu svog novca. Rečeno joj je da ima pravo na polovinu njegovog bogatstva ako se raziđu - i ne želi da ijedan cent od njenog dela ode ljubavnici“, rekao je izvor blizak ovom paru. Ipak, fudbaler i dalje razmišlja o podnošenju zahteva za razvod jer strahuje da više ne može spasiti brak.

žena

Printscreen/Instagram

 

Eni je je Kajla izbacila iz zajedničkog doma nakon što joj je njegova ljubavnica rekla da je on otac njenog drugog deteta, ćerke Kinare. Eni je, kad je saznala za to, takođe bila trudna. Iako ga je izbacila iz kuće, Voker je bio prisutan kada je rađala njihovo četvrtg dete, ali su leto proveli odvojeno.

žena

Printscreen/Instagram

 

Fudbaler se izvinio zbog prevare

Za sve svoje postupke fudbaler se supruzi - izvinio. "Ono što sam uradio je užasno i preuzimam punu odgovornost. Doneo sam idiotske izbore i odluke. Ne mogu ni da zamislim kroz šta Eni prolazi", rekao je. Nedavno je fudbaler bio na velikim mukama kad su i njegova supruga i ljubavnica doputovale u Nemačku kako bi navijale za Englesku u finalu Evropskog prvenstva.

žena

Printscreen/Instagram

 

Britanski mediji tada su pisali kako je telohraniteljima engleske reprezentacije naređeno da ljubavnicu drže podalje od zone u kojoj se nalaze fudbaleri i njihove porodice kako bi se izbegli mogući incidenti.

Bonus video:

 

@najzena.rs Svekrva napravila spisak obaveza za snaju! Ljudi se krste od šoka #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading