Dečji rođendan u Dubaiju se slavi skroz drugačije: Mališani uništavaju kola koja koštaju pravo bogatstvo!

Vesti 24.09.2024 17:05 0

Evo kako se proslavlja dečji rođendan u Dubaiju, ne možete ni da zamislite koliko para to košta.

žena

Shutterstock

Jedna porodica, koja živi u Dubaiju, pokazala je na Instagramu kako izgleda proslava dečjeg rođendana. Oni su objavili snimak proslave rođendana njihovog deteta koji je obišao internet, a sasvim je jasno i zašto.

Crtaju po novom ferariju

Na snimku se vidi kako se deca u Dubaiju zabavljaju na rođendanu. Nema tu mađioničara, spuštanja niz tobogan, balona i šarenih torti. Oni se zabavljaju crtanjem.  Međutim, kako bi sve učinili interesantnijim, deca crtaju po novom „ferariju“ žute boje, koji košta oko pola miliona dolara!

Deca su ga potpuno išarala, sa svih strana, dok su roditelji to sa strane posmatrali smejući se. Skupa kola koja su san mnogih muškaraca, polako su postajala sve više išarana dečjim imenima, crtežima i raznim šarama. „Samo u Dubaiju“, piše u opis ovog videa koji je objavljen na Instagramu.

 

 

„Ovo je strašno, čemu ih uče?“

Sudeći po snimku, deca su se lepo zabavljala na rođendanu koji je izgleda organizovan u luksuznoj garaži. Slavljenik Noa je uživao sa svojim drugarima. Ipak, ljudi su ispod snimka pisali razne komentare: „Ovo je strašno, čemu ih uče?“, „Zar ne postoje druge igre za decu?“, „Mom sinu bi se dopalo na ovom rođendanu“, samo su neki od komentara.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading