Mačak Milo je prosto neodoljiv: Mnogo se naljuti ako ovaj uređaj u kući nije uključen, pogledajte šta sve radi

Vesti 18.09.2024 15:11 0

Mačak obožava jedan uređaj i kada nije uključen trudi se da ubedi vlasnicu da to učini na sve načine.

mačak

Printscreen/TikTok

Milo je zaista poseban mačak. On se ljuti na svoju vlasnicu ako njegov električni kamin nije uključen. Obožava da posmatra vatru u njemu i izležava se pored dok sluša zvuk pucketanja drveta.

Ubeđuje vlasnicu na sve načine

Njegova vlasnica je jednog dana primetila da je Milo posmatra pretećim pogledom. Odlučila je da ga snimi i svima pokaže zašto je tako raspoložen. Počela je da prati svog mačka koji ju je odveo na sprat kuće, u sobu u kojoj se nalazi električni kamin. Njušio ga je i obilazio, čekajući da se uključi. Kad je shvatio da se ništa ne događa, promenio je taktiku. Legao je na leđa i pokazao svoj stomak vlasnici u nameri da joj dozvoli da ga češka.

 

 

Video ima preko tri miliona pregleda

"Trudi se da izgleda slatko", napisala je vlasnica. Kad ni to nije upalilo, Milo je počeo da mjauče i glasno moli gazdaricu da mu ispuni želju i uključi kamin. Na kraju je čak počeo da je gricka po nogama. Nakon što je shvatila da Milo neće tako lako odustati od svog nauma, žena je uključila kamin. Milo je zadovoljno legao pred njega, a video je postao hit sa 3,2 miliona pregleda.

Bonus video:

 

@najzena.rs Stiže pomračenje meseca, 18. septembra i donosi drastične promene #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading