Mačka pripitomila pticu grabljivicu: Izgledalo je kao da će soko da je napadne, a desilo se nešto neočekivano

Vesti 04.06.2024 12:28 0

Kućna mačka se susrela s pticom grabljivicom, ali niko nije očekivao ovakav razvoj situacije.

ptice

Printscreen/TikTok

Vlasnik jedne mace je snimio video u kojem se vidi neverovatan trenutak. Njegova mačka, koja se zove Frida, susrela se licem u lice sa pticom grabljivicom iz porodice sokola.

Ptice im često doleću na prozor

Čovek živi u stanu, na 14. spratu zgrade u Brazilu. Ima kao kućne ljubimce dve mačke. Zbog visine na kojoj stanuju, na prozor mu često dolaze neobični posetioci, poput sokola i drugih ptica grabljivica. Tako je on počeo da im ostavlja hranu na prozoru. Njegova znatiželjna mačka odlučila je da se približi prozoru i gleda šta ptice rade. Vlasnik kaže da Frida ponekad zna da stavi svoje šapice na prozor kada dođu ptice, ali one to shvate kao napad pa postaju agresivne.

 

 

Poljubac kroz prozor

Na jednom od najpopularnijih video snimaka koje je vlasnik mačaka objavio na svom TikTok profilu, može da se vidi kako Frida leži pored prozora, a jedna ptica grabljivica iz porodice sokola pokušava da pridobije njenu pažnju tako što kljuca po prozoru. Pošto je mačka sve vreme bila mirna, desio se poljubac kroz prozor između ptice i mace, posle kojeg je ptica odletela.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading