Otkrila je svaki pedalj svojih izazovnih oblina: Džej Lo na brutalan način pokazala Afleku bez čega je ostao

Tatjana Badarević Vesti 07.09.2024 14:00 0

Glumica je stigla na premijeru filma u kojem ima sporednu ulogu, a isti je film producirao njen bivši suprug.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez zablistala je na crvenom tepihu povodom premijere filma "Unstoppable" u kojem ima sporednu ulogu, a čiji je producent njen bivši suprug Ben Aflek. Iako prolaze kroz buran razvod, Lopez je nasmejana stigla na filmski festival u Torontu, a zbog njene izazovne kombinacije su se svi okretali za njom.

Lopez je pred fotografima pozirala u svetlucavoj haljini koja podseća na disko kuglu. Međutim, svima su u oko zapela dva ogromna proreza koja je imala sa svake strane haljine, a koje su krasile crne mašnice. Ispod haljine, čini se, nije nosila donji veš. Provokativan autfit upotpunila je srebrnim, visokim štiklama i jednostavnim nakitom.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Svojom haljinom je naglasila sve svoje obline, a njeni fanovi nisu štedeli na komplimentima. "Još uvek je kraljica crvenog tepiha. Njen stil i elegancija su bez premca", "Predivna je, bez sumnje", "Blistaš", pisali su na društvenim mrežama. Neki su dodali da su od Dženifer očekivali spektakularnu haljinu, s obzirom na to da je poznata po svojim upečatljivim autfitima na crvenom tepihu s kojima privuče pažnju čim se pojavi u prostoriji.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Iako je pre nešto više od dve nedelje podnela zahtev za razvod od Bena, izvori kažu kako je bila jako srećna što stiže na festival u Torontu. "‘Unstoppable‘ joj puno znači i želi da ga podrži. To je istinita priča koja je vrlo inspirativna i ponosna je što je deo toga. Glumiti u ovom filmu je za nju bio vrhunac. Ovaj film dobija jako puno pažnje i Dženifer želi da uspe najbolje što može. Vrlo je profesionalna i uvek puno radi kako bi svojim filmovima dala najbolje prilike", rekao je izvor za Daily Mail.

Ben se pak neće pojaviti na premijeri filma koji je producirao uz Meta Dejmona i druge. Navodno su drugi producenti hteli da se Dženifer i Ben pojave zajedno u Torontu kako bi promovisali film, ali se to nije dogodilo.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Pevačica je krajem avgusta podnela zahtev za razvod, a kao datum prekida je navela 26. april ove godine. Time je otkrila da su sve glasine, koje već mesecima kruže društvenim mrežama, istinite. Zahtev je Dženifer podnela na njihovu drugu godišnjicu braka, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike". Osim toga je podnela i zahtev za promenu prezimena, odnosno za vraćanje prezimena Lopez.

Par, kako prenose strani mediji, nije potpisao predbračni ugovor što znači da je sva stečena imovina tokom braka zajednička.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading