Ove čizme će se nositi cele sezone: Marta Stjuart u njima izgleda kao prava modna diva, boja je san snova, kombinuje se uz sve!

Vesti 04.09.2024 17:57 0

Marta, je savladala praktično, ali i elegantno oblačenje

Marta

Michael Hickey / Getty images / Profimedia

Marta Stjuart u 83. godini života diktira modne trendove za svaku sezonu. Letos je pokazala modne kombinacije za opuštanje na obali, a sada je sa ponosom nosi klasične jesenje komade. 

Modna ikona je na nedavnim objavama na Instagramu nosila kratke čizme od prevrnute kože koje je nosila i prošle jeseni. 

Dok je nazdravljala sa prijateljima, kulinarska zvezda je na sebi imala beli džemper na raskopčavanje i srebrne metalik pantalone. Autfit je ulepšala elegantnim visećim minđušama, a na licu je imala neutralnu šminku koja je istakla njenu prirodnu lepotu. Njena kratka kosa je bila blago uvijena.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart48

 

Marta, koja je savladala praktično, ali i elegantno oblačenje, je krajem prošlog meseca nosila opuštene kargo pantalone, koje su nosile i Opra i Tejlor Svift, u bledoj kaki boji sa odgovarajućom majicom koja joj je padala tik iznad zglobova.

Odmah znate da je ova šik i udobna odeća jedina stvar koju ćete nositi tokom jeseni.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart48

 

Zvezda se nedavno pojavila na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine noseći metalik patike zlatne boje  Patike su se savršeno ukopile uz njen potpuno beli izgled.

Martine metalik patike su verovatno najudobniji način da poboljšate svakodnevni izgled, bilo da nosite farmerke i majice ili široke maksi haljine.

Marta

Printscreen/Instagram/marthastewart48

 

Moderne cipele su uvek način da dosadnu odeću učinite zanimljivom – to je proveren trik u koji se mnogi kunu, pa tako poznate ličnosti.

Metalik cipele su u trendu od prošle godine, kada su zvezde poput Stjuartove počele da nose patike umesto neudobnih štikli.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovaj model farmerki uskoro će preplaviti ulice Srbije 👖 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading