Kako ukloniti dlačice sa lica: Rešite sami problem za nekoliko minuta, uz sredstvo koje imate u kupatilu

Vesti 26.08.2024 10:58 0

Dlačice na licu možete da uklonite kod kuće, pomoću sredstva koje sigurno imate.

koža

Shutterstock

Još je Kleopatra uklanjala dlačica sa tela, pa i sa lica. Danas to rade sve žene, a mnoge su u potrazi za raznim prirodnim rešenjima koje mogu primeniti kod kuće, posebno kada je reč o uklanjanju dlačica sa lica.

Upotrebite hidrogen

U poslednje vreme, sve više žena koristi hidrogen da bi se oslobodile nepoželjnih dlačica na licu. Poznato je da hidrogen posvetljuje, ali će vremenom i eliminisati dlačice. Ako dlačice na licu nisu tamne, sigurno će vam pomoći hidrogen. Natopite komadić vate hidrogenom 3% i pet minuta dnevno nežno prelazite preko problematičnih delova na licu. Za nekoliko dana dlačice će posvetliti, zatim će početi da se lome, i na kraju, će nestati. Osim u slučaju da su jake.

Napravite smesu za depilaciju

Pomešajte penu za brijanje i hidrogen u odnosu 1:1. Smesu nanesite na lice i držite 20 minuta. Zatim, isperite i nanesite hidratantnu kremu. Za bolji i brži učinak, možete koristiti hidrogen 6%. Hidrogen u kombinaciji sa penom za brijanje će učiniti dlačice slabijim i jedva primetnim, da bi na kraju nestale u potpunosti. Za uklanjanje dlačica hidrogenom treba više strpljenja i vremena, ali rezultat neće izostati.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading