Ima 62 godine, a telo kao da joj je 30: Demi Mur konačno otkrila u čemu je caka njenog vrhunskog izgleda

Tatjana Badarević Vesti 24.08.2024 13:56 0

Kroz godine Demi Mur je nekoliko puta negirala optužbe o plastičnim operacijama.

demi mur

Profimedia

 

Demi Mur ima 61 godinu, a mnogi glumičini obožavatelji ne mogu da se načude njenom mladolikom izgledu u 61. godini. Glumica je ranije otkrila da je ključ u fizičkoj aktivnosti i veganskoj ishrani.

Kroz godine je nekoliko puta negirala optužbe o plastičnim operacijama, a u ranijem intervjuu za Elle rekla je i kako joj smetaju nagađanja javnosti.

"Uradila sam nešto, ali ne na licu. Možda jednog dana odem pod nož. Samo me iritira što ljudi stalno govore koliko sam potrošila na plastične operacije", rekla je i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

"Ključ dobre forme je umerenost. Umereno jedem i umereno vežbam, jer sam shvatila da krajnosti ne vode nužno do uspeha. Iscrpela sam se vežbanjem u teretani i još nisam bila zadovoljna svojim izgledom, danas manje vežbam, ali nikad nisam bila srećnija", kaže Demi.

Kako je naglasila, njena ishrana je uravnotežena i umerena. Uglavnom se trudi da se hrani zdravo, ali jednom nedeljno dopusti sebi slatkiše. Šest dana u nedelji jede niskokaloričnu hranu, no nedelja je dan za opuštanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Najveći deo njenog jelovnika čine proteini koji su važni za izgradnju mišića i uopšteno za dobro zdravlje. Doručak je uglavnom kajgana, za ručak jede malo mesa ili ribe i dosta salate, dok se večera sastoji od integralnog dvopeka i kiselog mleka. Između obroka postoje i 2 međuobroka koja se sastoje od sezonskog voća ili šake orašastih plodova.

Demi je otkrila i kako najviše uživa u časovima joge i trčanju. Ove dve fizičke aktivnosti praktikuje 3 puta nedeljno.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading